1.

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

2.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

3.

ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو

دوره 72، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 180-194
مرضیه کی شمس؛ سیدولی حسینی

4.

ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

دوره 64، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 243-257
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی

5.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

6.

بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)

دوره 72، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 235-245
سید ولی حسینی؛ نگار گلچین؛ علیرضا بهرامی راد

7.

بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراج‌شده از بخش قدامی رودة ماهی قزل‎آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 389-397
نرگس انوشه؛ سید ولی حسینی؛ رسول مدنی؛ عباس زمانی؛ فریبا گلچین‎فر

8.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، بهار 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

9.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

10.

بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد

دوره 67، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 599-610
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

11.

بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 264-273
مهران مسلمی؛ نرگس اسکو؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی

12.

بررسی تأثیر پرتودهی با اشعة گاما در بار میکروبی فیلۀ ماهی کفال طلایی (Liza aurata) طی دورۀ نگهداری در یخچال (°C 4+)

دوره 66، شماره 1، بهار 1392، صفحه 27-39
سید ولی حسینی؛ علی طاهری؛ امین اوجی فرد

13.

بررسی حاشیۀ بازار ماهیان خاویاری پرورشی در ایران

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 199-207
محبوبه جامع بزرگی؛ حسن صالحی؛ سید ولی حسینی؛ رضا فیض بخش؛ سهیلا رمضانی

14.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

15.

بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 416-423
عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی

16.

بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های تولیدمثلی و پارامترهای خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان مولد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 204-210
احمد طهماسبی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید ولی حسینی

17.

بررسی غلظت فلزات سنگین در بافت عضلۀ میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)

دوره 67، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 467-477
زهره احمدی کردستانی؛ امیرحسین حمیدیان؛ سید ولی حسینی؛ سهراب اشرفی

18.

تاثیر استرول های استخراج شده از جلبک قرمز خلیج فارس بر کلاژن سلول های پوست انسان

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 208-215
فاطمه پیشه ورزاد؛ سید ولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ ماریانو لاسترا؛ سونیا لوپز

19.

تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 67، شماره 1، بهار 1393، صفحه 1-12
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ علی طاهری

20.

تاثـیر زمـان و غلـظت نانـو ذره اکسـیـد روی (ZnO) بر آسـیب شـنـاسـی بافـتی آبشـش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 70، شماره 1، بهار 1396، صفحه 85-94
لاله خدابخشی؛ هادی پورباقر؛ سید ولی حسینی

21.

تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 103-111
مائده حیدری؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

22.

تجمع روی، منیزیم، آهن و مس در بافت‌های نرم صدف مرواریدساز محار (Pinctadaradiata)در جزایر هندورابی و لاوان، خلیج فارس

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 297-305
معین رجائی؛ هادی پورباقر؛ حمید فرحمند؛ محمد صدیق مرتضوی؛ فریدون افلاکی؛ سید ولی حسینی؛ سهیل ایگدری

23.

تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 319-328
نرگس انوشه؛ رسول مدنی؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی؛ تارا امامی

24.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

25.

مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد

دوره 71، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 352-360
زهره قیامی؛ حسین خدایی؛ سید ولی حسینی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.