فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1394). بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. , 68(3), 447-456. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56123
بهنام فرجامی; سید ولی حسینی. "بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال". , 68, 3, 1394, 447-456. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56123
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1394). 'بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال', , 68(3), pp. 447-456. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56123
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال. , 1394; 68(3): 447-456. doi: 10.22059/jfisheries.2015.56123


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب