کی شمس, مرضیه, حسینی, سیدولی. (1398). ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو. , 72(2), 180-194. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74696
مرضیه کی شمس; سیدولی حسینی. "ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو". , 72, 2, 1398, 180-194. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74696
کی شمس, مرضیه, حسینی, سیدولی. (1398). 'ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو', , 72(2), pp. 180-194. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74696
کی شمس, مرضیه, حسینی, سیدولی. ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو. , 1398; 72(2): 180-194. doi: 10.22059/jfisheries.2020.74696


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب