حسینی, سیدولی, شاه حسینی, غلامرضا, جمالی, امیرحسین, ضیایی, کبری. (1399). اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال. , 73(3), 483-496. doi: 10.22059/jfisheries.2020.312056.1205
سیدولی حسینی; غلامرضا شاه حسینی; امیرحسین جمالی; کبری ضیایی. "اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال". , 73, 3, 1399, 483-496. doi: 10.22059/jfisheries.2020.312056.1205
حسینی, سیدولی, شاه حسینی, غلامرضا, جمالی, امیرحسین, ضیایی, کبری. (1399). 'اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال', , 73(3), pp. 483-496. doi: 10.22059/jfisheries.2020.312056.1205
حسینی, سیدولی, شاه حسینی, غلامرضا, جمالی, امیرحسین, ضیایی, کبری. اثر نانو امولسیون بر پایه روغن آفتابگردان بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال. , 1399; 73(3): 483-496. doi: 10.22059/jfisheries.2020.312056.1205


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب