حسینی, سید ولی, گلچین, نگار, بهرامی راد, علیرضا. (1398). بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5). , 72(3), 235-245. doi: 10.22059/jfisheries.2020.248541.1010
سید ولی حسینی; نگار گلچین; علیرضا بهرامی راد. "بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)". , 72, 3, 1398, 235-245. doi: 10.22059/jfisheries.2020.248541.1010
حسینی, سید ولی, گلچین, نگار, بهرامی راد, علیرضا. (1398). 'بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)', , 72(3), pp. 235-245. doi: 10.22059/jfisheries.2020.248541.1010
حسینی, سید ولی, گلچین, نگار, بهرامی راد, علیرضا. بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5). , 1398; 72(3): 235-245. doi: 10.22059/jfisheries.2020.248541.1010


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب