1.

اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta)

صفحه 219-234
نجمه اژدری؛ پریتا کوچنین؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری

2.

بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)

صفحه 235-245
سید ولی حسینی؛ نگار گلچین؛ علیرضا بهرامی راد

3.

تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان)

صفحه 247-258
فاطمه تقی پور؛ آرش اکبرزاده؛ محسن صفائی؛ حمید اسحق زاده

4.

اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)

صفحه 259-269
مرضیه حیدریه؛ نجمه شیخ زاده

5.

جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی

صفحه 271-285
محمد علی آرون؛ نیما رضایی مژدهی؛ احمد حلاجی ثانی

6.

بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین)

صفحه 287-296
سهیلا فیض بخش؛ علیرضا میرواقفی؛ پگاه فرهنگ

7.

تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر

صفحه 297-314
عرفان کریمیان؛ محمد ذاکری؛ سید محمد وحید فارابی؛ مهسا حقی؛ پریتااستاد کوچنین

8.

نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد

صفحه 315-327
مهدی نیکو؛ میثم ملکیان؛ کاوه رحمانی فرح؛ فرزانه نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب