مسلمی, مهران, اسکو, نرگس, عابدی, روزبه, حسینی, سید ولی. (1397). بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال. , 71(3), 264-273. doi: 10.22059/jfisheries.2019.249718.1015
مهران مسلمی; نرگس اسکو; روزبه عابدی; سید ولی حسینی. "بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال". , 71, 3, 1397, 264-273. doi: 10.22059/jfisheries.2019.249718.1015
مسلمی, مهران, اسکو, نرگس, عابدی, روزبه, حسینی, سید ولی. (1397). 'بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال', , 71(3), pp. 264-273. doi: 10.22059/jfisheries.2019.249718.1015
مسلمی, مهران, اسکو, نرگس, عابدی, روزبه, حسینی, سید ولی. بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال. , 1397; 71(3): 264-273. doi: 10.22059/jfisheries.2019.249718.1015


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب