1.

Effect of Dietary Supplementation of Silybum marianum and Artichoke (Cynara scolymus L.) on Japanese Quail’s Carcass Characteristics, Oxidative Stability, and Quality of Breast Meat

دوره 18، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 87-96
Fatemeh Salehi؛ Razieh Partovi؛ Saeed Seifi

2.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

3.

Efficacy of Different Blends of Essential Oils on Growth Performance, Blood Metabolites, Gut Microflora, and Meat Quality of Broilers

دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 199-215
Maziar Mohiti Asli؛ Milad Khedmatgozar؛ Hassan Darmani kuhi؛ Mohsen Farzaneh

4.

اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 19-28
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ شکوفه غضنفری

5.

اثر سطح انرژی و تراکم گله بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت جوجه گوشتی آرین

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 259-282
کامران بهرامپور؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محمد سالار معینی؛ کاظم یوسفی

6.

اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 209-221
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی

7.

اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 511-519
مهسا رسا ایزدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی؛ محمد خواجه بمی

8.

اثر مکمل کروم متیونین بر شاخصه‌های هماتولوژی و پارامترهای کیفی گوشت بزغاله

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 291-299
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ منوچهر امینی

9.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی

10.

ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 55-64
فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی

11.

بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخص‌های کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 153-162
سهراب معینی؛ زینب مولودی؛ بهاره شعبانپور

12.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

13.

تأثیرات تغذیۀ سطوح بالای ال-آرژنین در دورۀ آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-179
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی

14.

تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 127-137
میثم پورطاهری؛ مهران مهری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی

15.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی

16.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 113-122
حمید رضا خواجوی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی

17.

تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 399-414
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

18.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

19.

تاثیر افزودن برگ درخت کنار به عنوان منبع تانن و روغن آفتابگردان در جیره بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت بزغاله‌های عدنی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 365-377
محمود دشتی زاده؛ محسن ساری؛ حسن فضائلی

20.

تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 167-175
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ مصطفی صادقی؛ سلمان نصرالهی

21.

تخمین واریانس غلبه و اثر آن روی تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات کیفی لاشه

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-8
مسعود علی پناه

22.

تغذیه گیاهان شورزیست به بره‎های پرواری و تأثیر آنها بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 139-150
محمد هادی صادقی؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی رضائی

23.

مطالعه تأثیر منابع آلی، معدنی و نانو مس بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون، جمعیت میکروبی روده کوچک و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 561-571
شکوفه غضنفری؛ محمد احمدپناه؛ سید داود شریفی

24.

‌‌مقایسه تأثیر بیهوشی با ‌2CO، گل ‌میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio)‌

دوره 65، شماره 4، دی 1389
بهاره شعبانپور؛ زینب مولودی؛ سهراب معینی؛ علی شعبانی؛ محمد ایمانپور

25.

مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 281-293
فرهاد صمدیان؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ علیرضا ایوک پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب