پورطاهری, میثم, مهری, مهران, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, قزاقی, محمود. (1398). تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. , 21(1), 127-137. doi: 10.22059/jap.2019.267418.623326
میثم پورطاهری; مهران مهری; فرزاد باقرزاده کاسمانی; محمود قزاقی. "تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی". , 21, 1, 1398, 127-137. doi: 10.22059/jap.2019.267418.623326
پورطاهری, میثم, مهری, مهران, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, قزاقی, محمود. (1398). 'تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی', , 21(1), pp. 127-137. doi: 10.22059/jap.2019.267418.623326
پورطاهری, میثم, مهری, مهران, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, قزاقی, محمود. تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین‌ ژاپنی. , 1398; 21(1): 127-137. doi: 10.22059/jap.2019.267418.623326


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب