برنجیان, عاطفه, شریفی, سید داود, محمدی سنگ چشمه, عبدالله, غضنفری, شکوفه. (1394). اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی. , 17(1), 19-28. doi: 10.22059/jap.2015.54016
عاطفه برنجیان; سید داود شریفی; عبدالله محمدی سنگ چشمه; شکوفه غضنفری. "اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی". , 17, 1, 1394, 19-28. doi: 10.22059/jap.2015.54016
برنجیان, عاطفه, شریفی, سید داود, محمدی سنگ چشمه, عبدالله, غضنفری, شکوفه. (1394). 'اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی', , 17(1), pp. 19-28. doi: 10.22059/jap.2015.54016
برنجیان, عاطفه, شریفی, سید داود, محمدی سنگ چشمه, عبدالله, غضنفری, شکوفه. اثر تنش فیزیولوژیکی و افزودن نانوذرات کروم به جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت جوجه بلدرچین‌های ژاپنی. , 1394; 17(1): 19-28. doi: 10.22059/jap.2015.54016


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب