ایراندوست, حسین, وراثی اردکانی, حمیدرضا, لطف الهیان, هوشنگ, وراثی اردکانی, محمدرضا, مصلحی, حمیدرضا. (1395). تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. , 18(3), 525-538. doi: 10.22059/jap.2016.58226
حسین ایراندوست; حمیدرضا وراثی اردکانی; هوشنگ لطف الهیان; محمدرضا وراثی اردکانی; حمیدرضا مصلحی. "تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". , 18, 3, 1395, 525-538. doi: 10.22059/jap.2016.58226
ایراندوست, حسین, وراثی اردکانی, حمیدرضا, لطف الهیان, هوشنگ, وراثی اردکانی, محمدرضا, مصلحی, حمیدرضا. (1395). 'تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', , 18(3), pp. 525-538. doi: 10.22059/jap.2016.58226
ایراندوست, حسین, وراثی اردکانی, حمیدرضا, لطف الهیان, هوشنگ, وراثی اردکانی, محمدرضا, مصلحی, حمیدرضا. تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. , 1395; 18(3): 525-538. doi: 10.22059/jap.2016.58226


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب