ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. (1402). تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 25(4), 399-414. doi: 10.22059/jap.2023.361692.623749
رضا ناصری هرسینی; فرخ کفیل زاده. "تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز". , 25, 4, 1402, 399-414. doi: 10.22059/jap.2023.361692.623749
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. (1402). 'تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز', , 25(4), pp. 399-414. doi: 10.22059/jap.2023.361692.623749
ناصری هرسینی, رضا, کفیل زاده, فرخ. تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز. , 1402; 25(4): 399-414. doi: 10.22059/jap.2023.361692.623749


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب