1.

Effect of sesame oil feeding on performance, plasma lipids and ruminal fermentation of growing lambs

دوره 9، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 155-161
Hadi Ghafari؛ Ali Akbar Khadem؛ Mohammad Rezaeian؛ Ahmad Afzalzadeh؛ Davood Sharifi؛ Mohammad Ali Norouzian

2.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

3.

اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافت‌های انتخابی در جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
علیرضا صفامهر؛ نعمت اله آقائی؛ سعید چگانی آذر

4.

اثر لسیتین سویا بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، بهار 1394، صفحه 29-37
هانیه سادات بنی کمال؛ مهدی ژندی؛ ملک شاکری؛ حسین مروج

5.

اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، بهار 1387، صفحه 1-9
احمد افضل‌ زاده؛ سید داود شریفی؛ فهمیه بی طرف؛ سید محمد هاشمی

6.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

7.

بررسی ارتباط بین در صد چربی و وزن بدون چربی ( LBM ) بدن با چربی ها و لیپوپروتئین های خون ( کلسترول و تری کلیسیرید و LDL,HDL ) در دانشجویان پسر رشته تربیت بدنی دانشگاه بیرجند

دوره 20، شماره 20، تابستان 1383
مهدی مقرنسی؛ دکتر عباسعلی گائینی؛ دکتر محمود گودرزی

8.

بررسی تاثیر 8 هفته تمرین های هوازی بر لیپوپروتئین های خون زنان غیر ورزشکار 50-30 ساله شهر اهواز

دوره 31، شماره 31، تابستان 1386
لیلا طاهری

9.

بررسی تغییرات برخی آنزیمهای سرمی،اوره و کلسترول خون ماهی کپور معمولی در مسمومیت تجربی حاد با آمونیاک

دوره 55، شماره 3، پاییز 1379
دکتر پروانه خضرائی نیا؛ دکتر رحیم پیغان؛ دکتر قباد آذری تاکامی

10.

بررسی عوامل خطر زای قلبی و عروقی در سالمندان فعال و غیر فعال

دوره 16، شماره 16، تابستان 1382
اکبر نوری حبشی

11.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 53-62
شهناز ابراهیمی نژاد؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی

12.

تأثیر بنتونیت نانوساختار پیلارد بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی چالش‌یافته با آفلاتوکسین

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 83-93
حسن کیهانی یزدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

13.

تأثیر تمرینات منتخب هوازی بر برخی از عوامل خطرزای قلبی –عروقی اعضای هیئت علمی غیر سیگاری وسیگاری دانشگاه های مشهد

دوره 8، شماره 8، تابستان 1380
دکتر اصغر خالدان؛ دکتر سید محمود حجازی

14.

تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 657-670
ذبیح اله نعمتی؛ رویه محمدی

15.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 آبان 1398
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.