نعمتی, ذبیح اله, محمدی, رویه. (1396). تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار. , 19(3), 657-670. doi: 10.22059/jap.2017.214878.623091
ذبیح اله نعمتی; رویه محمدی. "تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار". , 19, 3, 1396, 657-670. doi: 10.22059/jap.2017.214878.623091
نعمتی, ذبیح اله, محمدی, رویه. (1396). 'تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار', , 19(3), pp. 657-670. doi: 10.22059/jap.2017.214878.623091
نعمتی, ذبیح اله, محمدی, رویه. تأثیر سطوح مختلف پودر سیر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی، ویژگی‌های کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخمگذار. , 1396; 19(3): 657-670. doi: 10.22059/jap.2017.214878.623091


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب