خسروی نیا, حشمت اله, کریمی ترشیزی, محمد امیر, علیرضایی, مسعود, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. , 44(1), 71-81. doi: 10.22059/ijas.2013.32154
حشمت اله خسروی نیا; محمد امیر کریمی ترشیزی; مسعود علیرضایی; رضا شهسواری; صدیقه قاسمی. "اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی". , 44, 1, 1392, 71-81. doi: 10.22059/ijas.2013.32154
خسروی نیا, حشمت اله, کریمی ترشیزی, محمد امیر, علیرضایی, مسعود, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1392). 'اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی', , 44(1), pp. 71-81. doi: 10.22059/ijas.2013.32154
خسروی نیا, حشمت اله, کریمی ترشیزی, محمد امیر, علیرضایی, مسعود, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. , 1392; 44(1): 71-81. doi: 10.22059/ijas.2013.32154


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.