کریمی, یاسمن, نوروزیان, محمد علی, افضل‌ زاده, احمد. (1400). تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی. , 52(2), 109-115. doi: 10.22059/ijas.2021.319554.653816
یاسمن کریمی; محمد علی نوروزیان; احمد افضل‌ زاده. "تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی". , 52, 2, 1400, 109-115. doi: 10.22059/ijas.2021.319554.653816
کریمی, یاسمن, نوروزیان, محمد علی, افضل‌ زاده, احمد. (1400). 'تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی', , 52(2), pp. 109-115. doi: 10.22059/ijas.2021.319554.653816
کریمی, یاسمن, نوروزیان, محمد علی, افضل‌ زاده, احمد. تأثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سیاه‌دانه بر فراسنجه‌های خونی، گوارش‌پذیری، عملکرد و ‏خصوصیات لاشه بره‌‌های پرواری زندی. , 1400; 52(2): 109-115. doi: 10.22059/ijas.2021.319554.653816


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب