تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,020 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,495,658 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,757,378 |
اثر مصرف روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجه های گوشتی | ||
کشاورزی (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 1، دوره 10، شماره 1 - شماره پیاپی 643999، فروردین 1387، صفحه 1-9 اصل مقاله (1.19 M) | ||
نویسندگان | ||
احمد افضل زاده1؛ سید داود شریفی2؛ فهمیه بی طرف3؛ سید محمد هاشمی4 | ||
1دانشیار، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران | ||
2استادیار، گروه علوم دام و طیور، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران | ||
3کارشناس ارشد، گروه علوم دامی، دانشکده علوم گیاهی و دامی، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران | ||
4کارشناس، مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان قم، قم | ||
چکیده | ||
تعداد 600 قطعه جوجه نر هیبرید تجاری رأس از سن هفت روزگی، در یک آزمایش فاکتوریل با دو سطح چربی (سه و شش درصد) و پنج نسبت مختلف روغن سویا به اسید چرب (0:100، 25:75، 50:50، 75:25 و 100:0) با چهار تکرار پرورش داده شد. جیره های آزمایشی از نظر انرژی و پروتئین یکسان بودند. نتایج نشان داد در طول دوره پرورش افزایش وزن و مصرف خوراک در جوجه های تیمار سه درصد چربی بیشتر و ضریب تبدیل کمتر بود (05/0P<). در دوره آغازین و رشد، در تیمار سه درصد چربی با نسبت اختلاط 100:0 روغن سویا به اسید چرب مصرف خوراک بیشتر و ضریب تبدیل کمتر بود (05/0P<). نتایج نشان داد که در جیره طیور گوشی میتوان اسید چرب روغن سویا را در سطح سه درصد به طور کامل جایگزین روغن سویا نمود. | ||
کلیدواژهها | ||
اسید چرب؛ جوجه گوشتی؛ چربی؛ روغن سویا؛ کلسترول | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,968 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,120 |