1.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

2.

اثرات سطوح مختلف اسیدیفایر در آب آشامیدنی روی عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1404
محسن حاجی پور؛ سیدرضا میرکریمی؛ زهرا محبوبی

3.

اثر افزودن ضایعات خشک فرآورده‌های لبنی در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 329-337
علی رضا آقاشاهی؛ هادی حسینی؛ سید عبداله حسینی؛ امیررضا صفائی؛ علیرضا یوسفی؛ جعفر رمضانخانی

4.

اثر بریکلاژ کارآفرینانه بر عملکرد رشد کسب و کارهای نوپا؛ نقش میانجی دوسوتوانی بازار و نقش تعدیلگر تلاطم فناوری

دوره 18، شماره 1، اردیبهشت 1404، صفحه 119-143
نیما سلطانی نژاد؛ فاطمه محمدی

5.

اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)

دوره 72، شماره 3، آذر 1398، صفحه 259-269
مرضیه حیدریه؛ نجمه شیخ زاده

6.

اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 77، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 107-121
نینا نازدار؛ احمد ایمانی؛ سید میثم ابطحی؛ محسن فرزانه؛ کوروش سروی مغانلو

7.

اثر تفالۀ سیب سیلوشده با اوره بر عملکرد و ویژگی‏های لاشۀ بره‏ های نژاد قزل

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 81-88
علی صالح بهمن پور؛ علیرضا بیات؛ محمد دادپسند؛ محمد جواد ضمیری

8.

اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 183-199
یاسمین بحری؛ حسین مروج

9.

‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 145-154
ساسان قمری؛ فرهنگ فاتحی؛ کامران رضایزدی

10.

اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 123-134
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح

11.

اثر دوره زمانی استفاده از برگ زیتون در جیره ‌غذایی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و ناهنجاری متابولیکی آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 175-187
صیفعلی ورمقانی؛ فرزاد بسطامی؛ محمد اکبری قرایی

12.

اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 415-425
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش

13.

اثر رنگ‌های مختلف نور بر رشد ماهی مولی(Poecilia latipinna)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 177-184
سعید شهبازی ناصرآباد؛ حامد غفاری فارسانی؛ مجید عابدی؛ قاسم رشیدیان

14.

اثر سطح مصرف و اندازه ذرات پوسته جو بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی و هزینه تولید جوجه گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 563-573
مهدى افرا؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزایی آقجه قشلاق؛ نعمت هدایت ایوریق

15.

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 697-709
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

16.

اثر نانو اکسید مس و الیگوساکارید مانان بر گوارشپذیری مواد مغذی و عملکرد رشد در جوجه های گوشتی

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 153-161
شهین ثابت سروستانی؛ محمدرضا رضوانی؛ محمد جواد ضمیری؛ شهرام شکر فروش؛ هادی آتشی؛ نجمه مصلح

17.

اثر وزن اولیه جوجه و تراکم مواد مغذی جیره بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 477-488
محسن ذاکر جعفری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

18.

استفاده از خیساب مایع ذرت در تغذیۀ مرطوب جوجه های گوشتی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 351-359
منصور یزدانیار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

19.

بررسی اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 157-166
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوریجلیانی

20.

بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 59-69
علی رضا چگنی؛ بهروز یاراحمدی؛ محمد شاهوردی؛ محسن محمدی ساعی؛ میرحسن بیرانوند؛ علی رضا آقاشاهی؛ حسن فضائلی؛ امین کاظمی زاده

21.

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد

22.

بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک)

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 130-143
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ محمد خادمی حمیدی؛ عافیه ناظر

23.

بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 424-434
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی

24.

بررسی رشد جبرانی ماهی بارب حلب (Barbonymus schwanenfeldii) بعد از دوره‌های گرسنگی و غذادهی مجدد

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 519-524
خلیل اسلاملو؛ مریم عضدی؛ وحید مرشدی

25.

بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis)

دوره 77، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 135-146
محمد میرزایی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ علی جافر نوده؛ مرضیه ابوالفتحی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب