نازدار, نینا, ایمانی, احمد, ابطحی, سید میثم, فرزانه, محسن, سروی مغانلو, کوروش. (1403). اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 77(2), 107-121. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364142.1402
نینا نازدار; احمد ایمانی; سید میثم ابطحی; محسن فرزانه; کوروش سروی مغانلو. "اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 77, 2, 1403, 107-121. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364142.1402
نازدار, نینا, ایمانی, احمد, ابطحی, سید میثم, فرزانه, محسن, سروی مغانلو, کوروش. (1403). 'اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 77(2), pp. 107-121. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364142.1402
نازدار, نینا, ایمانی, احمد, ابطحی, سید میثم, فرزانه, محسن, سروی مغانلو, کوروش. اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1403; 77(2): 107-121. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364142.1402


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب