1.

اثر ترکیب عصارة هیدروالکلی زردچوبه و آویشن شیرازی بر شاخص های رشد، تغذیه، فعالیت آنزیم های گوارشی و آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 107-121
نینا نازدار؛ احمد ایمانی؛ سید میثم ابطحی؛ محسن فرزانه؛ کوروش سروی مغانلو

2.

ترکیبات تقریبی، پروفایل اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در بخش‌های مختلف ماهی شمسک بزرگ ( Ilisha megaloptera)

صفحه 123-135
عاطفه بمپوری؛ سلیم شریفیان؛ سراج بیتا

3.

بررسی شاخص های رشد و تغذیه، آسیب شناسی بافت روده و خون شناسی بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارة هیدروالکلی گیاه مرزه (Satureja hortensis)

صفحه 135-146
محمد میرزایی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ علی جافر نوده؛ مرضیه ابوالفتحی

4.

تأثیر جیرة غذایی حاوی اسید هیومیک بر عملکرد رشد و بافت شناسی روده ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens)

صفحه 147-156
مینا همت زاده؛ حمید محمدی آذرم؛ سید احمد قاسمی؛ آناهیتا رضایی

5.

نقش آگاهی و شناخت زیست‌محیطی صیادان محلی شهرستان آبادان در انجام صید مسئولانه

صفحه 157-171
علی دانش مهر؛ محمد خسروی زاده؛ پرویز زارع؛ نیما شیری؛ نگین درخشش

6.

تأثیر کوددهی، تولید و انتقال فیتوپلانکتون بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و تغییرات پلانکتون‌ها در استخر‌های پرورشی بچه ماهیان کپور‌های چینی

صفحه 173-183
غلامرضا رفیعی؛ مهران مسلمی؛ مهرداد فرهنگی؛ هادی پورباقر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب