1.

Microencapsulation of saffron pollen extract by spray drying to preserve its nutritional properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1400
Elaheh Moradi؛ Javad Feizy؛ Rajasekhar Lakshmipathy

2.

Nano-Chelated Nitrogen Fertilizer as a New Replacement for Urea to Improve Olive Oil Quality

دوره 8، شماره 2، تابستان 2021، صفحه 191-201
Zohre Rohi Vishekaii؛ Ali Soleimani؛ Akbar Hasani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Karamatollah Rezaei؛ Somaye Kalanaky

3.

Yield, Leaf Mineral Content, and Quality Properties of Hayward kiwifruit as Influenced by Different Fertilization Methods

دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 247-257
Tahereh Raiesi؛ Bijan Moradi؛ Javad Fatahi Moghadam

4.

اثر پایه‮های هیبرید کدو بر برخی صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی خربزه توده بومی سوسکی زرد تحت شرایط کمبود آب‬‬‬‬‬‬‬‬

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 701-715
داریوش رمضان

5.

اثر تزریق محلول ویتامین ‏E‏ و سلنیوم و محلول ویتامین ‏B12‎‏ و آهن در گاوهای شیری دوره انتقال بر ‏کیفیت آغوز و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی‎ ‎و فراسنجه‌های سرم گوساله‌ها

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 307-317
سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی؛ مهدی میرزایی؛ فخرالدین آرمیون

6.

اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد

7.

اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 255-263
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان

8.

اثر محلول پاشی با اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه انار رقم ملس ساوه

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 527-537
زهرا جلیلی مقدم؛ سیامک کلانتری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی؛ دانیل والروگاریدو

9.

اثر محلول‌پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر‎ ‎برخی ویژگی‌های کیفی هلو ‏رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی ‏

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 345-354
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ حامد شکری حیدری؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی؛ طه رنجبر مالی دره

10.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

11.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

12.

بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ارقام زینتی مرکبات تحت تنش دمای پایین

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 979-994
سیده مرضیه حسینی ولشکلایی؛ یحیی تاجور؛ مسعود آزادبخت؛ زینب رفیعی راد

13.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

14.

تأثیر فواصل استراحتی بین دوره‌های فعالیت مقاومتی بر تغییرات ظرفیت آنتی‌اکسیدان پلاسمایی و شاخص آسیب سلولی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 225-239
کمال عزیزبیگی بوکانی؛ سیروان آتشک

15.

تأثیر کمپوست پسماند جامد کارخانۀ روغن‌کشی زیتون بر درصد و کیفیت روغن‌زیتون رقم‌های ’زردʻ و ’روغنیʻ در منطقۀ منجیل

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 645-653
اعظم سیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی

16.

تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 325-334
فاطمه آقایی فرد؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی

17.

تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازدۀ زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 693-701
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور

18.

ترکیب شیمیایی و تأثیر خوشاریزه و پولیکاریا بر فراسنجه‌های تخمیر، متان و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی شکمبه با روش برون‌تنی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 461-473
سید محسن حسینی؛ جواد رضائی؛ یوسف روزبهان

19.

تعیین ارزش غذایی و ظرفیت پاداکسایشی اندام‌های مختلف دو گونه والک ایرانی (Allium akaka S.G. Gmelin و Allium elburzense W.) در شرایط اقلیمی رویشگاه‌های مختلف و مزرعه

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 105-118
سجاد جعفری؛ محمد رضا حسندخت؛ مهدی طاهری؛ عبدالکریم کاشی

20.

تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف

دوره 18، شماره 1، بهار 1395، صفحه 117-128
سالار دارابی؛ ناصر قادری؛ آریو امامی فر

21.

دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 23-35
توکل اخوان گیگلو؛ فردین هژبری؛ منوچهر سوری

22.

مقایسۀ کاربرد پیش و پس از برداشت اسید سالیسیلیک در روند پیری گل لیلیوم عید پاک رقم tresor

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 383-395
حنیفه سیدحاجی زاده

23.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.