علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. (1403). تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی. , (), -. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
سید علی علوی اصل; مجید مجیدیان; سید علی محمد مدرس ثانوی; مسعود اصفهانی. "تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی". , , , 1403, -. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. (1403). 'تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی. , 1403; (): -. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب