1.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

2.

اثر باکتری Bacillus mycoides بر Fusarium oxysporum f. sp. radicis-cucumerinum عامل پوسیدگی ریشه و ساقه خیارگلخانه‌ای

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-10
سید علیرضا اسمعیل زاده حسینی

3.

اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 511-519
مهسا رسا ایزدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی؛ محمد خواجه بمی

4.

ارزیابی روش‌های ضدعفونی ریزوم و بذر زنبق مردابی در شرایط درون‌شیشه‌ای

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 153-175
وجیهه عباسی قادی؛ اسماعیل چمنی؛ یونس پوربیرامی هیر؛ مهدی محب الدینی؛ ولی اله قاسمی عمران

5.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

6.

بررسی پدیده پسماند سیپروفلوکساسین در خاک

دوره 54، شماره 10، دی 1402، صفحه 1597-1608
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ سیامک عصری رضایی

7.

بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 353-361
شیما حاجی پورده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی؛ حجت الله خباززاده

8.

بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 151-160
حسن شیرزادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر مسعودی

9.

بررسی ویژگی‌های زیستی باکتریPseudomonas fluorescens UTPF68 و ارزیابی توان بیوکنترلی آن علیه Phytophthora drechsleri عامل بوته‌میری خیار

دوره 3، شماره 2، مهر 1393، صفحه 105-116
سمیه السادات قافله باشی؛ فاطمه جمالی؛ مسعود احمدزاده

10.

بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 79، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 71-80
حسین آرش؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ آزاده سلیمی

11.

تأثیر استفاده از آنتی‌بیوتیک و محلول‌های فعال‌ کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss))طی نگهداری کوتاه مدت

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
کوروش سروی‌مغانلو؛ حمید نیک‌سیرت؛ باقر مجازی‌امیری؛ مازیار اکبرآبادی؛ افشین مسلمی

12.

تأثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و جمعیت برخی باکتری‌های هوازی انتهای رودۀ باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 129-139
صادق کریم زاده؛ منصور رضائی؛ اسدا... تیموری یانسری

13.

تخریب فتوکاتالیستی آموکسی‌سیلین و لووفلوکساسین از محلول‌های آبی با استفاده از Ag/ZnO

دوره 74، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 331-344
محمد رضا رضایی؛ محمد حسین صیادی؛ ندا روانخواه

14.

ردیابی ژن‌های hcnAB و phlD در سودومونادهای فلورسنت با توان مهار زیستیFusarium graminearum و بررسی توانایی آن‌ها در کلنیزاسیون اکتوریزوسفر گندم

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 143-155
حدیث شهبازی؛ کیوان بهبودی؛ محمد جوان نیکخواه؛ مسعود احمدزاده

15.

مقایسه اثر پروبیوتیک‌های داخلی و وارداتی بر عملکرد رشدی، شاخص‌های لیپیدی خون و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 447-457
محمد حسین نعمتی؛ حسن الماسی؛ رضا معصومی؛ محمد حسین شهیر

16.

مقایسه اثر عصاره گیاهی، بره‌موم، کوکسیدیواستات و آنتی‌بیوتیک بر سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و عملکرد جوجه‌های گوشتی چالش یافته با باکتری اشریشیاکلی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 685-696
عباس عاشوری؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود طاهر؛ علیرضا بهنامی فر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب