آرش, حسین, جبلی جوان, اشکان, عمادی چاشمی, سید حسام الدین, پارسایی مهر, مهنوش, سلیمی, آزاده. (1403). بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). , 79(2), 71-80. doi: 10.22059/jvr.2024.362969.3389
حسین آرش; اشکان جبلی جوان; سید حسام الدین عمادی چاشمی; مهنوش پارسایی مهر; آزاده سلیمی. "بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)". , 79, 2, 1403, 71-80. doi: 10.22059/jvr.2024.362969.3389
آرش, حسین, جبلی جوان, اشکان, عمادی چاشمی, سید حسام الدین, پارسایی مهر, مهنوش, سلیمی, آزاده. (1403). 'بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)', , 79(2), pp. 71-80. doi: 10.22059/jvr.2024.362969.3389
آرش, حسین, جبلی جوان, اشکان, عمادی چاشمی, سید حسام الدین, پارسایی مهر, مهنوش, سلیمی, آزاده. بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). , 1403; 79(2): 71-80. doi: 10.22059/jvr.2024.362969.3389


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب