حاجی پورده بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود, خباززاده, حجت الله. (1393). بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی. , 45(4), 353-361. doi: 10.22059/ijas.2014.54356
شیما حاجی پورده بالایی; محسن افشارمنش; مسعود سامی; حجت الله خباززاده. "بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی". , 45, 4, 1393, 353-361. doi: 10.22059/ijas.2014.54356
حاجی پورده بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود, خباززاده, حجت الله. (1393). 'بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی', , 45(4), pp. 353-361. doi: 10.22059/ijas.2014.54356
حاجی پورده بالایی, شیما, افشارمنش, محسن, سامی, مسعود, خباززاده, حجت الله. بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی. , 1393; 45(4): 353-361. doi: 10.22059/ijas.2014.54356


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب