کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 15

1

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

2

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

3

ارزیابی دورگ‌های اصلاحی و زودرس انگور از نظر عملکرد و کیفیت محصول

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 243-253
امید گودرزی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا رحیمی

4

بررسی امکان جایگزینی نسبی تفالة میوة زیتون با برخی اقلام جیره در تغذیة ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

دوره 69، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 189-200
مجیدرضا خوش خلق1*؛ مجید موسی پور شاجانی1؛ محمد محمدی برسری1

5

بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن

دوره 19، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 777-787
فروغ بدویی دلفارد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی

6

بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+)

دوره 64، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 107-119
مهدی ذوالفقاری

7

بررسی کیفیت غذایی فیش‌فینگر‌های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 65، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 169-181
ابراهیم علیزاده دوغیکلائی

8

تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)

دوره 67، شماره 1، بهار 1393، صفحه 1-12
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ علی طاهری

9

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

10

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

11

تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن

دوره 64، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 189-199
سهراب معینی؛ سحر جلیلی

12

دسته‌بندی هوشمند هندوانه‌ی رقم چارلستون‌گرِی بر اساس میزان رسیدگی با استفاده از پردازش سیگنال‌های آکوستیک

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 379-394
امیر علی‌پسندی؛ اصغر محمودی؛ حسین بهفر

13

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

14

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

15

مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 393-403
سید محمد قمی بهبهانی؛ مهران جواهری بابلی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.