جعفرپور, درنوش, عطایی, پریسا. (1399). تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac). , 73(4), 551-565. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309847.1196
درنوش جعفرپور; پریسا عطایی. "تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)". , 73, 4, 1399, 551-565. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309847.1196
جعفرپور, درنوش, عطایی, پریسا. (1399). 'تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)', , 73(4), pp. 551-565. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309847.1196
جعفرپور, درنوش, عطایی, پریسا. تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac). , 1399; 73(4): 551-565. doi: 10.22059/jfisheries.2020.309847.1196


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب