قمی بهبهانی, سید محمد, جواهری بابلی, مهران. (1393). مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri). , 67(3), 393-403. doi: 10.22059/jfisheries.2014.52414
سید محمد قمی بهبهانی; مهران جواهری بابلی. "مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)". , 67, 3, 1393, 393-403. doi: 10.22059/jfisheries.2014.52414
قمی بهبهانی, سید محمد, جواهری بابلی, مهران. (1393). 'مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri)', , 67(3), pp. 393-403. doi: 10.22059/jfisheries.2014.52414
قمی بهبهانی, سید محمد, جواهری بابلی, مهران. مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخص‌های کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri). , 1393; 67(3): 393-403. doi: 10.22059/jfisheries.2014.52414


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب