تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,825 |
تعداد مقالات | 63,954 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,199,182 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,098,132 |
1. | Effect of transglutaminase and buffalo milk incorporation on textural parameters and starter cultures viability of strained yogurt | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 195-202 | ||||
Hossein Jooyandeh؛ Elnaz Sffari Samani؛ Behrooz Alizadeh Behbahani؛ Mohammad Noshad | ||||
2. | Evolution of texture in an ultrafine and nano grained magnesium alloy | |||
دوره 48، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 11-16 | ||||
S.M. Fatemi؛ Abbas Zarei-Hanzaki | ||||
3. | Friction stir welding of ultrafine grained aluminum alloys: a review | |||
دوره 54، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 1-20 | ||||
Mahmoud Sarkari Khorrami | ||||
4. | Grain Refinement Efficiency of Multi-Axial Incremental Forging and Shearing: A Crystal Plasticity Analysis | |||
دوره 49، شماره 1، شهریور 2016، صفحه 11-16 | ||||
Ali Khajezade؛ Mohammad Habibi Parsa؛ Hamed Mirzadeh؛ Mehdi Montazeri-pour | ||||
5. | Recrystallization texture during ECAP processing of ultrafine/nano grained magnesium alloy | |||
دوره 52، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 18-24 | ||||
Seyed Mahmood Fatemi | ||||
6. | The effect of twinning on texture evolution during ECAP processing of an AM30 magnesium alloy | |||
دوره 52، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 142-148 | ||||
Seyed Mahmood Fatemi؛ Ali Akbar Kazemi Asl؛ Amir Abedi | ||||
7. | اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 525-532 | ||||
خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی | ||||
8. | اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده | |||
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 427-433 | ||||
مرجان حاجی ئی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد | ||||
9. | ارزیابی عوامل موثر بر تاب آوری کالبدی در بافت فرسوده شهر رشت | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1402 | ||||
محمد اسکندری نوده؛ اسماعیل نصیری هنده خاله؛ سید علی حسینی؛ مهرداد بردبار طاهر گورابی | ||||
10. | ارزیابی قابلیت استفاده کاربردی از دو گونه گراس بومی ایران | |||
دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 1027-1036 | ||||
الهام مصطفائی؛ مصطفی عرب؛ نعمت اله اعتمادی؛ محمودرضا روزبان | ||||
11. | افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه | |||
دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 407-418 | ||||
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده | ||||
12. | بافت در نقاشی سه پایهای، از منظر دانش حفظ و مرمت آثار هنری | |||
دوره 2، شماره 41، فروردین 1390، صفحه 115-125 | ||||
علی نعمتی بابای لو؛ حمید فرهمند بروجنی | ||||
13. | بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده | |||
دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 274-283 | ||||
نرجس بادفر؛ علی جعفرپور | ||||
14. | بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامهای | |||
دوره 38، شماره 2، آذر 1386 | ||||
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان | ||||
15. | بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری | |||
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465 | ||||
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینیفر؛ مریم مصلحی شاد | ||||
16. | بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن | |||
دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 73-79 | ||||
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی | ||||
17. | بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز | |||
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||||
زهرا امام جمعه؛ بهزاد علا الدینی | ||||
18. | بهبود کیفیت بستنی کمچرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئینهای مخلوط بستنی باکیموزین (I) | |||
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||||
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه | ||||
19. | بهبود کیفیت بستنی کمچرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئینهای مخلوط بستنی با کیموزین(II) | |||
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||||
عزیز همایونیراد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه | ||||
20. | پتروگرافی و ژنز کانسار بوکسیت جاجرم | |||
دوره 33، شماره 3، شهریور 1387 | ||||
حسین رحیمپوربناب؛ داریوش اسماعیلی | ||||
21. | تاثیر کنجاله کنجد و پلیساکارید محلول در آب سویا بر ویژگیهای نان بربری | |||
دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-342 | ||||
زهرا توان؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی؛ حسین جوینده | ||||
22. | تغییرات میکروسکوپی، ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برشهای سیب خشک شده با روشهای مختلف | |||
دوره 36، شماره 4، تیر 1384 | ||||
غلامرضا عسکری؛ زهرا امام جمعه؛ سید محمدعلی ابراهیمزاده موسوی | ||||
23. | تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) | |||
دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565 | ||||
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی | ||||
24. | طراحی خانه در بافت سنتی شهری* مطالعه موردی: طراحی در بافت سنتی قم | |||
دوره 18، شماره 2، تیر 1392، صفحه 55-68 | ||||
غلامرضا اکرمی؛ فائزه زارع | ||||
25. | گونهشناسی بافت های روستاشهری؛ گام نخست در چشماندازسازی روستاشهرها (مطالعۀ موردی گونهشناسی: بافتهای روستاشهری یزد) | |||
دوره 46، شماره 3، مهر 1393، صفحه 635-656 | ||||
رضا اکبری؛ مسعود قادریان | ||||
|