حاجی ئی, مرجان, خدائیان, فرامرز, پوراحمد, رضوان. (1396). اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده. , 48(4), 427-433. doi: 10.22059/ijbse.2017.63808
مرجان حاجی ئی; فرامرز خدائیان; رضوان پوراحمد. "اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده". , 48, 4, 1396, 427-433. doi: 10.22059/ijbse.2017.63808
حاجی ئی, مرجان, خدائیان, فرامرز, پوراحمد, رضوان. (1396). 'اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده', , 48(4), pp. 427-433. doi: 10.22059/ijbse.2017.63808
حاجی ئی, مرجان, خدائیان, فرامرز, پوراحمد, رضوان. اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده. , 1396; 48(4): 427-433. doi: 10.22059/ijbse.2017.63808


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب