اسدی, مریم, همدمی, ناصر, گلی, سید امیر حسین. (1393). بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن. , 45(1), 73-79. doi: 10.22059/ijbse.2014.51293
مریم اسدی; ناصر همدمی; سید امیر حسین گلی. "بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن". , 45, 1, 1393, 73-79. doi: 10.22059/ijbse.2014.51293
اسدی, مریم, همدمی, ناصر, گلی, سید امیر حسین. (1393). 'بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن', , 45(1), pp. 73-79. doi: 10.22059/ijbse.2014.51293
اسدی, مریم, همدمی, ناصر, گلی, سید امیر حسین. بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن. , 1393; 45(1): 73-79. doi: 10.22059/ijbse.2014.51293


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب