1.

ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی

صفحه 1-9
امین فروغی راد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ محمود امید

2.

برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز

صفحه 11-22
محمد شریفی؛ اسداله اکرم؛ شاهین رفیعی؛ مجید سبزه پرور

3.

توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی

صفحه 23-30
اکبر بهرامی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ ابوالفضل گلشن تفتی

4.

تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی

صفحه 31-36
سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن؛ مهرماه وفائی

5.

اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی

صفحه 37-43
مهرناز امینی فر؛ زهرا امام جمعه

6.

خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب

صفحه 45-51
محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ مرضیه میرزاخانی

7.

بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 53-59
مریم نفر؛ زهرا امام جمعه؛ مهناز هاشمی روان

8.

مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی

صفحه 61-72
مولود نورانی؛ ناصر همدمی؛ علی نصیرپور

9.

بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن

صفحه 73-79
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی

10.

اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک

صفحه 81-87
سید وحید آیتی؛ ناصر همدمی

11.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب