1.

Application of Cold Plasma Technology in Quality Preservation of Fresh Fig Fruit (Siyah): A Feasibility Study

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 165-173
Rouzbeh Abbaszadeh؛ Kosar Alimohammad؛ Romina Zarrabi Ekbatani

2.

Edible coating for different types of cheeses: A review

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 مرداد 1401
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan

3.

Effect of Low Temperature on Postharvest Behaviors of Oyster Mushroom (Pleurotus spp.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 213-225
Md. Saidee Rahman؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

4.

Effects of Different Concentrations of Chitosan on Shelf Life and Quality of Banana Fruit

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 1-12
Tareque Aziz؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

5.

Effects of Intermittent Warming and Prestorage Treatments (Hot Water, Salicylic Acid, Calcium Chloride) on Postharvest Life of Pomegranate Fruit cv. ‘Shishe-Kab’ during Long-Term Cold Storage

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 43-51
Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat

6.

Effects of Packaging and Low Temperature on Shelf Life and Quality of Litchi

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 103-118
Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman؛ Md. Kamrul Hassan

7.

The effect of PVA coated film containing silver nano particles synthesized from aqueous Satureja rechingeri extract on shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 135-145
Elham Kavakebi؛ Amirali Anvar؛ Hamed Ahari؛ Abasali Motalebi

8.

The effects of Organic Nutrient Sources on Yield and Shelf life of Broccoli

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 87-96
Sushanta Kumar Tarafder؛ Mrityunjoy Biswas؛ Asit Baran Mondal

9.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

10.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

11.

ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
مسعود رضائی؛ روح‌ا... جوادیان؛ محمدعلی سحری

12.

افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

13.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

14.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

15.

بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 599-610
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

16.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

17.

بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه‌ماهی خلیج‌فارس

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
سهراب معینی؛ علی فرزانفر

18.

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 429-438
سهراب معینی؛ محیا رفیعی طاری؛ پریسا قزوینی؛ سحر جلیلی

19.

بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 375-390
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

20.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

21.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

22.

تاثیر غلظت‌های مختلف آب نمک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیله ی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره رفع انجماد

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 103-111
مائده حیدری؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

23.

تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 99-112
زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی

24.

تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1025-1033
محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

25.

تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.