1.

Analyzing Rosmarinus officinalis essential oil and its nanoemulsion in beef burgers shelf life at refrigerator temperature

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 69-80
Ali Mozafari؛ Amirali Anvar؛ Amir Mirzaei؛ Maryam Ataee

2.

Antimicrobial Effect of Cuminum Cyminum Essential Oil in Iranian White Cheese by Different Packaging

دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 121-132
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hassan Gandomi

3.

Application of Cold Plasma Technology in Quality Preservation of Fresh Fig Fruit (Siyah): A Feasibility Study

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 165-173
Rouzbeh Abbaszadeh؛ Kosar Alimohammad؛ Romina Zarrabi Ekbatani

4.

Comparison of Peracetic Acid with Organic Acids on Microbial, Chemical and Physical Properties of Red Meat after Slaughtering in Refrigeration

دوره 7، شماره 1، آبان 2024، صفحه 87-94
parastoo rahimzadeh؛ maryam moslehishad؛ masoud homapour

5.

Edible coating for different types of cheeses: A review

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 115-122
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan

6.

Effect of Low Temperature on Postharvest Behaviors of Oyster Mushroom (Pleurotus spp.)

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 213-225
Md. Saidee Rahman؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

7.

Effects of Chitosan Coating on the Biochemical Properties of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.) in Cold Storage

دوره 12، شماره 2، تیر 2025، صفحه 375-386
Razieh Emadifar؛ Gholam-Reza Sharifi؛ Abdol-Majid Mirzaalian-Dastjerdi

8.

Effects of Different Concentrations of Chitosan on Shelf Life and Quality of Banana Fruit

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 1-12
Tareque Aziz؛ Md. Kamrul Hassan؛ Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman

9.

Effects of Intermittent Warming and Prestorage Treatments (Hot Water, Salicylic Acid, Calcium Chloride) on Postharvest Life of Pomegranate Fruit cv. ‘Shishe-Kab’ During Long-Term Cold Storage

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 43-51
Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat

10.

Effects of Packaging and Low Temperature on Shelf Life and Quality of Litchi

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 103-118
Fakhar Uddin Talukder؛ Md. Sohanur Rahman؛ Md. Kamrul Hassan

11.

Innovative Gelatin-Based Edible Coatings for Preserving Postharvest Quality of Guava (Psidium guajava L.) Fruit

دوره 12، شماره 3، مهر 2025، صفحه 909-922
Raziyeh Shahsavari؛ Somayeh Rastegar

12.

The effect of PVA coated film containing silver nano particles synthesized from aqueous Satureja rechingeri extract on shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 135-145
Elham Kavakebi؛ Amirali Anvar؛ Hamed Ahari؛ Abasali Motalebi

13.

The Effects of Organic Nutrient Sources on Yield and Shelf life of Broccoli

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 87-96
Sushanta Kumar Tarafder؛ Mrityunjoy Biswas؛ Asit Baran Mondal

14.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

15.

اثر فرآوری پلاسمای سرد اتمسفری بر ویژگی‌های میکروبی و ارگانولپتیکی خرمای مضافتی

دوره 53، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 327-340
محمدصادق امیرمجاهدی؛ حسین مقصودی؛ محمد بلوردی؛ علیرضا گنجویی؛ مجید تراز

16.

ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تازه طی نگهداری در یخ فالوده ای (Slurry ice)

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 184-197
محمدعلی خانلر؛ سیدمهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سیدولی حسینی

17.

ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
مسعود رضائی؛ روح‌ا... جوادیان؛ محمدعلی سحری

18.

ارزیابی کیفی و مدت ماندگاری فیلة ماهیان شیر (Scomberomorus commerson) و سنگسر (Pomadasys kaakan) طی نگهداری در یخچال

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 487-498
سلیم شریفیان

19.

افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

20.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

21.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

22.

بررسی اثر عصارة رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شدة ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 599-610
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

23.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

24.

بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه‌ماهی خلیج‌فارس

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
سهراب معینی؛ علی فرزانفر

25.

بررسی تغییرات اسیدهای چرب ماهیکپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) نمک سودشده و تعیین زمان ماندگاری آن در شرایط محیطی

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 429-438
سهراب معینی؛ محیا رفیعی طاری؛ پریسا قزوینی؛ سحر جلیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب