آزادمرد دمیرچی, صدیف, راعی, پریسا. (1394). بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی. , 46(4), 399-404. doi: 10.22059/ijbse.2015.57346
صدیف آزادمرد دمیرچی; پریسا راعی. "بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی". , 46, 4, 1394, 399-404. doi: 10.22059/ijbse.2015.57346
آزادمرد دمیرچی, صدیف, راعی, پریسا. (1394). 'بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی', , 46(4), pp. 399-404. doi: 10.22059/ijbse.2015.57346
آزادمرد دمیرچی, صدیف, راعی, پریسا. بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی. , 1394; 46(4): 399-404. doi: 10.22059/ijbse.2015.57346


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب