1.

پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی

صفحه 339-345
پدرام شعاع؛ عباس همت؛ رسول امیرفتاحی؛ مهدی قیصری

2.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس

صفحه 347-354
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست

3.

جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی

صفحه 355-362
نیما تیموری؛ محمود امید؛ کاوه ملازاده؛ علی رجبی پور

4.

مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت

صفحه 363-369
رضا یگانه؛ راضیه باباگل تبار؛ عادل حسین پور

5.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

6.

بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع

صفحه 379-388
میلاد هدایت؛ حمید مرتضی پور؛ حسین مقصودی؛ محسن شمسی

7.

بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی

صفحه 389-397
عرفان خسروانی مقدم؛ محمد شریفی؛ شاهین رفیعی؛ پیام حاتمی

8.

بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی

صفحه 399-404
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ پریسا راعی

9.

پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

صفحه 405-413
کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز

10.

ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون

صفحه 415-423
حمیده فریدی؛ ابراهیم احمدی

11.

تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری

صفحه 425-433
نایب عبدالرحمانی رزکه؛ رحمان فرخی تیمورلو

12.

مطالعۀ اثر روش‌ها و پیش‌تیمارهای گوناگون خشک‌کردن بر سینتیک بازآب‌پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum)

صفحه 435-443
حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب