![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,578 |
تعداد مقالات | 71,072 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,681,529 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,911,699 |
ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ | ||
مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 14، دوره 60، شماره 5 - شماره پیاپی 1000338، اسفند 1387 اصل مقاله (162.28 K) | ||
نویسندگان | ||
مسعود رضائی؛ روحا... جوادیان؛ محمدعلی سحری* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق تغییرات چربی ماهی آمور در مدت 20 روز نگهداری در یخ مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت. طی دوره نگهداری، کیفیت چربی ماهی آمور، از نظر فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک کاهش معنیداری را (در سطح احتمال 5 درصد) نشان داد. تجزیه وتحلیل آماری دادهها، افزایش معنیداری را در مقدار پراکسید، تیوباربیوتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و کاهش معنیداری را در مقدار آهن هِم نشان داد. بر اساس شاخصهای حسی بافت، ظاهر عمومی، چشم، رنگ و بوی آبشش، کیفیت و تازگی ماهی آمور از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری ارزیابی شد. | ||
کلیدواژهها | ||
ارزیابی کیفی؛ تغییرات چربی؛ یخ؛ ماندگاری و ماهی آمور | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 807 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,197 |