تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,565 |
تعداد مقالات | 70,877 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,075,966 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,293,137 |
1. | اثر پیش تیمار خشکی روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و کاهش خسارت تنش خشکی در دو گونه چمن بنت گراس خزنده Agrostis stolonifera cv. Palustris) و فستوکای پا بلند (Festuca arundinacea cv. Greystone) | |||
دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 429-440 | ||||
کامران امیری نسب؛ محمود قاسم نژاد؛ هدایت زکی زاده؛ محمد حسن بیگلویی | ||||
2. | اثر تنش شوری بر ویژگیهای رشدی، مقدار سدیم و کلر برگ قلمههای ریشهدار شده تعدادی از ارقام انار در منطقه اصفهان | |||
دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 271-283 | ||||
اسماعیل جدیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ مریم تاتاری؛ حمید رضا سالمی | ||||
3. | اثر تنک میوههای بدشکل در زمانهای مختلف بر عملکرد و کیفیت میوه کیوی(Actinidia deliciosa) رقم 'هایوارد' | |||
دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 35-50 | ||||
رسول برزگر؛ محمود قاسم نژاد؛ بهمن شریف زاده؛ علیرضا مهرگان نیکو | ||||
4. | اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) | |||
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422 | ||||
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور | ||||
5. | اثر سوپرجاذب و شرایط کمآبیاری تنظیمشده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 255-263 | ||||
یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان | ||||
6. | اثر سیستم تربیت و محلولپاشی با کلسیم در بهبود رنگ و ترکیب عناصر غذایی میوۀ سیب رقم «گالا» و «دلبار استیوال» | |||
دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 131-140 | ||||
عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه | ||||
7. | اثر سیستمهای تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی | |||
دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 87-97 | ||||
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد | ||||
8. | اثر کمآبیاری بعد از شروع رنگگیری بر عمکلرد، کیفیت حبهها و کارایی مصرف آب انگور رقم های کشمشی و صاحبی | |||
دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 305-315 | ||||
مرجان آشوری؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدحسن بیگلوئی | ||||
9. | اثر کمآبیاری تنظیمشده بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون (Olea europea L.) رقم ʼزردʻ | |||
دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 67-77 | ||||
رویا نظامیوند چگینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد حسن بیگلوئی | ||||
10. | اثر هرس تابستانه و محلولپاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوهی کیوی رقم ’هایوارد‘ | |||
دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 335-343 | ||||
سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی | ||||
11. | ارزیابی عمر انبارمانی میوة کیوی رقم«هایوارد» براساس ترکیب معدنی میوهچهها و میوههای بالغ | |||
دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 431-441 | ||||
مهسا عاشوری واجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا ابراهیمی؛ عاطفه صبوری | ||||
12. | ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ میثم احمدی | ||||
13. | افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات | |||
دوره 40، شماره 1، خرداد 1388 | ||||
مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد | ||||
14. | بررسی آثار فیزیولوژیک برخی اسانسهای گیاهی در مقایسه با 8-هیدروکسیکوئینولین در گل شاخهبریدة لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum L.) | |||
دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 185-195 | ||||
صادق کاظمی؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد | ||||
15. | بررسی پاسخهای ریختشناختی و بیوشیمیایی برخی گونههای چمن تلقیح شده با قارچ قارچریشهای در شرایط تنش عنصر سرب | |||
دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 57-68 | ||||
کمال غلامی پور فرد؛ هدایت زکی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محسن کافی؛ فرهاد رجالی | ||||
16. | بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتابسوختگی و شاخصهای کیفی انار رقم ملس ترش ساوه | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی | ||||
17. | بررسی چندشکلی نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR در نژادگانهای مختلف لیموترش بدون علائم بیماری جاروک | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-11 | ||||
سمانه راهب؛ محمود قاسم نژاد؛ بهروز گلعین؛ مرتضی گل محمدی؛ عاطفه صبوری | ||||
18. | پاسخهای رشدی و تنظیم یونی Agrostis stolonifera L. به ترینگزاپک اتیل در تنش شوری | |||
دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 529-538 | ||||
مهرداد رسولی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ حبیب الله سمیع زاده | ||||
19. | تأثیر پوششهای مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد | |||
دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-762 | ||||
حسین میغانی؛ محمود قاسمنژاد؛ داود بخشی | ||||
20. | تأثیر کمپوست پسماند جامد کارخانۀ روغنکشی زیتون بر درصد و کیفیت روغنزیتون رقمهای ’زردʻ و ’روغنیʻ در منطقۀ منجیل | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 645-653 | ||||
اعظم سیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی | ||||
21. | مطالعه تغییرات فصلی در رنگ گیری، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و کیفیت ماندگاری گل های بریده آلسترومریا | |||
دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 189-198 | ||||
سمیه قاسمی عمران؛ محمود قاسم نژاد؛ عبداله حاتم زاده؛ داود بخشی | ||||
22. | مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روشهای کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول | |||
دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 413-422 | ||||
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم | ||||
23. | همبستگی بین میزان و نسبت عنصرهای کانی میوه با رنگگیری پوست میوۀ سیب رقم ʼرد دلیشزʻ | |||
دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 565-574 | ||||
مهشید دریانی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ عاطفه صبوری | ||||
|