1.

ارزیابی تیغه‌ی باریک خاک‌ورز به منظور بهبود عملکرد خاک‌ورز مرکب

صفحه 253-266
زینب عظیمی زاده؛ سیدحسین کارپرورفرد؛ هادی عظیمی نژادیان

2.

مدل‌سازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخص‌های اقتصادی- زیست‌محیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرم‌آباد)

صفحه 267-279
موحد سپهوند؛ حسین مبلی؛ محمد شریفی؛ مجید خانعلی

3.

ارزیابی عملکرد نمایندگی‌های فروش ماشین‌های کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA

صفحه 281-292
مرتضی زنگنه؛ نرگس بنائیان؛ سید حسین پیمان؛ مهدی خانی

4.

استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی

صفحه 293-303
سیدالیاس رزاقی؛ اکبر عرب حسینی؛ محمدحسین کیانمهر؛ فرید شمت

5.

ارزیابی عملکرد خشک‌کن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل

صفحه 305-318
مهرنوش متحیر رزداری؛ اکبر عرب حسینی؛ هادی صمیمی اخیجهانی

6.

بهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیره‌سازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو

صفحه 319-329
مصطفی جعفریان؛ محمود امید؛ مجید خانعلی؛ مظفر مختاری مؤتمنی شیروان

7.

بررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشک‌کردن ورقه‌های کیوی در یک خشک‌کن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی

صفحه 331-342
رضا طباطبایی کلور؛ ایمان محمدی؛ علی متولی

8.

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی

9.

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

صفحه 355-365
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

10.

بررسی سطوح مختلف عمق و شدت پادلینگ بر خواص مهندسی خاک لومی رسی

صفحه 367-374
ناهید عقیلی ناطق؛ مهتاب رضایی؛ رضا طباطبایی کلور

11.

مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی

صفحه 375-388
مارال سلطان زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست

12.

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

صفحه 389-398
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی

13.

پیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان)

صفحه 399-414
مصطفی خسروی راد؛ محمود امید؛ فریدون سرمدیان؛ سلیمان حسین پور

14.

تشخیص و طبقه‌بندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال

صفحه 415-425
زهرا حاج علی اوغلی؛ پرویز احمدی مقدم

15.

ایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین

صفحه 427-437
زهرا سیار؛ هدا جعفری زاده

16.

استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

صفحه 439-449
شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری

17.

تعیین کبودی گلابی در اثر بار ضربه‌ای با روش توموگرافی رایانه‌ای و ارتباط آن با مشخصه‌های فیزیکی گلابی

صفحه 451-462
محسن آزادبخت؛ محمد واحدی ترشیزی؛ محمد جواد محمودی

18.

امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

صفحه 463-474
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده

19.

مطالعه کارآیی و بهینه‌سازی انرژی مصرفی واحد‌های مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی داده‌ها

صفحه 475-488
عادل واحدی

20.

بررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت‌ طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپور‌‌‌‌های دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana

صفحه 489-497
مرضیه رشید؛ رضا طلایی حسنلویی؛ فرامرز خدائیان؛ مارک گوتل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب