1.

A study of the employment of melatonin supplementation and darkness regime on reducing the negative effects of acute heat stress and mortality in broiler chickens

دوره 10، شماره 1، بهار 2016، صفحه 7-17
Mohammad Hassanzadeh؛ Amir Ahmad Moghimi Niaki؛ Vahab Babapour؛ Ardshir Mohit؛ Sara Mirzaie

2.

Detection of cytolethal distending toxin (cdt) Genes in Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolated from the intestinal of commercial broiler chickens, turkey and quail of Iran

دوره 9، شماره 2، پاییز 2015، صفحه 109-116
Roja Shojaei Kavan؛ Mohammad Hassanzadeh؛ Mohammad Hassan Bozorgmehri Fard؛ Seyed Ali Pourbakhsh؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Abbas Barin؛ Iradj Ashrafi

3.

Effect of in ovo Injection of Nicotonic Acid, Pantothenic Acid or Folic Acid on Immune System and Growth of Broiler Chickens

دوره 13، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 411-420
Asaad Parnian؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei؛ Reza Behmaram؛ Hamid Deldar

4.

Effect of Lipia Citridora leaves powder on growth performance, carcass traits, blood metabolites and meat quality of broilers

دوره 10، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 307-318
Marziyeh Mehrparvar؛ Mozhgan Mazhari؛ Omidali Esmaeilipour؛ Masoud Sami

5.

Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat

دوره 10، شماره 1، بهار 2016، صفحه 73-81
Maryam Mirderikvandi؛ Ali Kiani؛ Majid Khaldari؛ Masoud Alirezaei

6.

Efficacy of Different Blends of Essential Oils on Growth Performance, Blood Metabolites, Gut Microflora, and Meat Quality of Broilers

دوره 13، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 199-215
Maziar Mohiti Asli؛ Milad Khedmatgozar؛ Hassan Darmani kuhi؛ Mohsen Farzaneh

7.

Plasma pharmacokinetics and muscle disposition of marbofloxacin in chickens

دوره 10، شماره 1، بهار 2016، صفحه 1-6
Natalia Urzúa؛ C. Errecalde؛ Guillermo Prieto؛ C. Lüders؛ E. Picco؛ M. Paula Tonini

8.

Rapid differentiation between very virulent and classical infectious bursal disease viruses isolated in Iran by RT-PCR/REA

دوره 2، شماره 2، زمستان 2008، صفحه 111-117
Jamshid Razmyar؛ Seyed Mostafa Peighambari

9.

Relative effectiveness of herbal methionine compared to DLmethionine on growth, performance and carcass responses basis in broiler chickens

دوره 7، شماره 2، پاییز 2013، صفحه 95-101
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb

10.

The effect of rice husk as an insoluble dietary fiber source on intestinal morphology and Lactobacilli and Escherichia coli populations in broilers

دوره 10، شماره 3، پاییز 2016، صفحه 217-224
Ali Abazari؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Saeid Nikbin

11.

Tissue distribution of artemisinin in broiler chickens following single or multiple oral administration

دوره 10، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 285-294
Saied Habibian Dehkordi؛ Hossein Ali Arab؛ Motahareh Esmaeili؛ Jahangir Kabutari؛ Amir Ali Shahbazfar

12.

آثار جاذب‌های مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های کبدی جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های ‏آلوده به آفلاتوکسین

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 329-339
مولود پارسافر؛ مازیار محیطی اصلی؛ محسن فرزانه

13.

اثر 1- آلفا هیدروکسی کوله¬کلسیفرول بر روی عملکرد جوجه¬های گوشتی

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 23-33
ایمان چاکسری؛ مجتبی زاغری؛ سعید خلجی

14.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

15.

اثرات اسانس گیاهی ریزپوشانی شده‌ زنیان بر عملکرد رشد و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 521-531
طاهره مرصادی ثابت کردمحله؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسن درمانی کوهی

16.

اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 35، شماره 4، تابستان 1383
مرتضی مهری؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالحسین سمیع

17.

اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و پارامترهای خونی جوجه های گوشتی

دوره 43، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 337-345
محمدحسین شهیر؛ وریا عندلیبی؛ محمود شیوازاد؛ افشین حیدری نیا؛ امید افسریان

18.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

19.

اثرات مکمل سازی جیره با سین بیوتیک و منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 271-283
محمود صحراائی؛ حسین جانمحمدی

20.

اثرات هیومات سدیم و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، ایمنی و مورفولوژی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 528-544
لیدا ایواللهی؛ محمد تقی احدی؛ محمود صحرائی

21.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

22.

اثر استفاده از غلاف بادام ‌زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 811-820
الهام سرباز؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

23.

اثر استفاده از مکمل کروم - متیونین بر کاهش اثرات منفی ناشی از تنش فیزیولوژیک در جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 613-625
مریم باقری ورزنه

24.

اثر اسید‌های آلی و فرمالدئید بر مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی و کاهش آلودگی سالمونلایی دان

دوره 64، شماره 3، پاییز 1388
بهرام قدیانلو؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

25.

اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 129-142
محمدرضا رضوانی؛ راضیه ایران پرست

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.