تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,119,262 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,225,614 |
اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 22، دوره 35، شماره 4 - شماره پیاپی 1495، تیر 1383 اصل مقاله (192.21 K) | ||
نویسندگان | ||
مرتضی مهری؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالحسین سمیع* | ||
چکیده | ||
این آزمایش به منظور تعیین اثر پودر آب پنیر بر اضافه وزن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد . ??? قطعه جوجه گ وشتی یکروزه از نژاد راس ( نر و ماده) بطور تصادفی به سه گروه تغذیه ای تقسیم و به مدت ?? روز جیره شاهد ، شاهد بعلاوه ? درصد آب پنیر و شاهد بعلاوه ? درصد پودر آب پنیر دریافت کردند . اضافه وزن بدن در دوره رشد بطور معنی داری تحت تاثیر جیره حاوی 4% پودر آب پنیر قرار گرفت و جوجه های تغذیه شده با این جیره بطور معنی داری اضافه وزن بیشتری نسبت به گروه شاهد پیدا کردند ( 05/0 < P) اما در افزایش وزن کل دوره، اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت . ضریب تبدیل غذایی در گروهی که جیره با 4% پودر آب پنیر مصرف کرده بودند، بطور معنی داری ( 05/0 < P) ، در کل دوره پایین تر از تیمارهای دیگر بود . در مورد فراسنجه های خون و صفات لاشه هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت. | ||
کلیدواژهها | ||
پودر آب پنیر؛ جوجه گوشتی؛ فراسنجه های خون | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,268 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,973 |