
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,578 |
تعداد مقالات | 71,068 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,658,997 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,882,114 |
1. | Convective drying of atmospheric pressure cold plasma pretreatment saffron stigmas: kinetic modeling | |||
دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 87-94 | ||||
Seyed Abolfazl Tabibian؛ Mohsen Labbafi؛ Gholamreza Askari؛ Hamidreza Ghomi؛ Alireza Rezaeinezhad | ||||
2. | Investigation of Mass Transfer Diffusivity Dependency in Drying Process of Lemon | |||
دوره 56، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 181-191 | ||||
Hooman Ziaei-Halimejani؛ Morteza Sadeghnejad؛ Hedayat Azizpour؛ Hossein Bahmanyar | ||||
3. | Physico-chemical Properties and Drying Kinetic Evaluation of Hot Air and Vacuum Dried Pre-Treated Oyster Mushroom under Innovative Multi-mode Developed Dryer | |||
دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 363-374 | ||||
Anjaly Shankar M؛ Rachna Sehrawat؛ Sunil Pareek؛ Prabhat K Nema | ||||
4. | اثر خشک کردن تدریجی یا ناگهانی گاو در زمان خشکی بر تولید شیر و تعداد سلول های بدنی در دوره شیردهی | |||
دوره 16، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-3 | ||||
وهب عظیمزاده | ||||
5. | اثر خشک کردن، سیلو کردن یا پلی اتیلن گلیکول بر ارزش غذایی پسماندهای پسته | |||
دوره 40، شماره 2، شهریور 1388 | ||||
عصمت باقری پور؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور | ||||
6. | اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین | |||
دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77 | ||||
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی | ||||
7. | اثر روشهای مختلف خشک کردن بر گرانروی و ژلدهی صمغ دانه قدومه شهری | |||
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 159-166 | ||||
لیلا مومنی؛ بهزاد علاءالدینی؛ آرش کوچکی | ||||
8. | اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.) | |||
دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254 | ||||
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب | ||||
9. | اثر فرایند خشک کردن با روشهای خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگیهای بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک | |||
دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16 | ||||
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری | ||||
10. | ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک شده با روش های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم | |||
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 31-38 | ||||
فریبا بیات؛ فوژان بدیعی؛ زهرا رفیعی درسنگی | ||||
11. | ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی | |||
دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 241-251 | ||||
مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی | ||||
12. | بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگیهای دانسیته پودر گشنیز و جذب مجدد آب گشنیز خشک شده | |||
دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 191-199 | ||||
حسین جعفریان؛ رضا طباطبایی کلور؛ سید رضا موسوی | ||||
13. | بررسی تاثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی | |||
دوره 36، شماره 5، مرداد 1384 | ||||
مهدی کاشانی نژاد؛ سید علی مرتضوی؛ علی اکبر سیف کردی؛ یحیی مقصودلو | ||||
14. | بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسهای | |||
دوره 41، شماره 1، شهریور 1389 | ||||
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی | ||||
15. | بررسی قابلیت ترکخوردگی تنشی دو رقم برنج هاشمی و خزر طی فرآیند خشککردن لایه نازک شلتوک | |||
دوره 37، شماره 7، تیر 1385 | ||||
علیماشاءاله کرمانی؛ تیمور توکلیهشجین؛ محمدهادی خوشتقاضا | ||||
16. | بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز | |||
دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382 | ||||
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه | ||||
17. | پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز | |||
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 255-263 | ||||
سهیل بشری؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان | ||||
18. | تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده | |||
دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100 | ||||
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد | ||||
19. | تأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) | |||
دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 175-184 | ||||
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
20. | تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) | |||
دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165 | ||||
حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی | ||||
21. | تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا | |||
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||||
حمیدرضا گازر؛ رامین حسین خواه | ||||
22. | تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیلهماهی کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) | |||
دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240 | ||||
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی | ||||
23. | تاثیر خشککردن با هوای داغ بر مقدار هیپریسین استخراج شده از برگ گیاه دارویی علفچای Hypericum perforatum L. | |||
دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 301-306 | ||||
حسین احمدی چناربن؛ سیده معصومه هاشمی نیا | ||||
24. | تاثیر خشککردن بر قوهی نامیه بذر ذرت | |||
دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 347-352 | ||||
حسین جرگون؛ بهمن نجفی؛ ضرغام فاضل نیاری؛ ترحم مصری؛ رضا طباطبایی | ||||
25. | تاثیر روشهای مختلف خشک کردن ضایعات استخوانی ماهی تون زرد باله (Thunuus albacares) بر مواد مغذی موجود در آن | |||
دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 325-338 | ||||
روح الله نامدار طالشانی؛ هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی | ||||
|