زکی پور رحیم آبادی, اسحق, اشرفی, سید میثم. (1399). تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix). , 73(2), 229-240. doi: 10.22059/jfisheries.2020.302895.1168
اسحق زکی پور رحیم آبادی; سید میثم اشرفی. "تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)". , 73, 2, 1399, 229-240. doi: 10.22059/jfisheries.2020.302895.1168
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, اشرفی, سید میثم. (1399). 'تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)', , 73(2), pp. 229-240. doi: 10.22059/jfisheries.2020.302895.1168
زکی پور رحیم آبادی, اسحق, اشرفی, سید میثم. تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix). , 1399; 73(2): 229-240. doi: 10.22059/jfisheries.2020.302895.1168


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب