
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,772 |
تعداد مقالات | 72,961 |
تعداد مشاهده مقاله | 132,345,872 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,799,112 |
1. | اثرازت بر عملکرد ‘ کیفیت و قابلیت نگهداری ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) در انبار | |||
دوره 4، شماره 0، خرداد 1377 | ||||
عبدالکریم کاشی؛ بهرام رستم فرودی | ||||
2. | اثر پوشش کیتوسان و تیمار آب گرم بر خصوصیات پس از برداشت میوه فلفل دلمه ای | |||
دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 595-608 | ||||
فرزانه خیری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ولی ربیعی | ||||
3. | اثر تابش مرحلهای نور UV-C روی برخی پارامترهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توتفرنگی رقم پاروس در دوره انبارمانی | |||
دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 655-678 | ||||
مهنوش هاشمی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ علی عزیزی؛ وحیده مهدوی | ||||
4. | اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی | |||
دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 685-702 | ||||
ساوه واعظی؛ محمدرضا اصغری؛ علیرضا فرخزاد؛ ناصر مهنا؛ مرتضی سلیمانی اقدم | ||||
5. | اثر محلولپاشی قبل از برداشت آهن و سالیسیلیکاسید بر برخی خصوصیات انبارمانی آلو رقم خاکی (Prunus salicina cv. Flavor supreme pluot) در دو دمای سردخانه | |||
دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 85-98 | ||||
طه رنجبر مالی دره؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ حامد شکری حیدری؛ احمد احمدی | ||||
6. | ارزیابی خسارت در تیرهای بتن مسلح به کمک ماتریس نرمی | |||
دوره 44، شماره 3، مهر 1389 | ||||
ندا بقیعی؛ محمدرضا اصفهانی؛ کاظم مسلم | ||||
7. | بررسی برهمکنش پایه و رقم سیب بر صفات کمی و کیفی میوه در شرایط آبوهوایی مشهد | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1421-1433 | ||||
الهه حسینی ثانوی؛ بهرام عابدی؛ طاهره پروانه | ||||
8. | بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمهای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام | |||
دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 649-660 | ||||
میثم محمدی؛ مهدی صیدی؛ اورنگ خادمی؛ مسعود بازگیر | ||||
9. | تأثیر اسانسهای تیمول و منتول به همراه بستهبندی با پوشش سلوفان در حفظ کیفیت پس از برداشت میوة توتفرنگی رقم پاروس | |||
دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 81-91 | ||||
فاطمه نوروزی فاز؛ سیدحسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین علایی | ||||
10. | تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگیهای کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘ | |||
دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 493-503 | ||||
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی | ||||
11. | تأثیر تیمار پوتریسین به روش غوطه وری تحت فشار بر کیفیت پس از برداشت دو رقم انگور (Vitis vinifera) | |||
دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 137-149 | ||||
ساره رحیمی؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده | ||||
12. | تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقمهای ’فندقی‘ و ’کلهقوچی‘ | |||
دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 99-112 | ||||
زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی | ||||
13. | تأثیر محلولپاشی سایتوکنین و اسید آمینه بر ویژگیهای کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد | |||
دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 365-388 | ||||
ساسان برومند لمر؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی | ||||
14. | تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) | |||
دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-8 | ||||
سعید علی عسگریان نجف آبادی؛ حمیدرضا قاسم زاده؛ جعفر حاجی لو | ||||
15. | کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد | |||
دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 387-398 | ||||
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلیزاده؛ فرهاد پیرزاد | ||||
16. | مطالعه اثر محل نگهداری میوه روی ساقه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در دو توده خربزه ایرانی تحت شرایط عادی و تنش کم آبی | |||
دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 169-178 | ||||
مجتبی دلشاد؛ طاهر برزگر؛ عبدالکریم کاشی؛ کمالالدین حقبین | ||||
17. | یک رابطه جدید برای تحلیل و ارزیابی بار کلوژر ترک خستگی : مطالعه تحلیلی و تجربی | |||
دوره 33، شماره 3، آذر 1378 | ||||
محمود شریعتی؛ مجید میرزائی | ||||
|