محمدی, میثم, صیدی, مهدی, خادمی, اورنگ, بازگیر, مسعود. (1394). بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام. , 17(3), 649-660. doi: 10.22059/jci.2015.54376
میثم محمدی; مهدی صیدی; اورنگ خادمی; مسعود بازگیر. "بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام". , 17, 3, 1394, 649-660. doi: 10.22059/jci.2015.54376
محمدی, میثم, صیدی, مهدی, خادمی, اورنگ, بازگیر, مسعود. (1394). 'بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام', , 17(3), pp. 649-660. doi: 10.22059/jci.2015.54376
محمدی, میثم, صیدی, مهدی, خادمی, اورنگ, بازگیر, مسعود. بهبود خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای توسط تیمارهای اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم در شرایط اقلیمی منطقۀ ایلام. , 1394; 17(3): 649-660. doi: 10.22059/jci.2015.54376


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب