تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,563 |
تعداد مقالات | 70,848 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,975,995 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,204,595 |
1. | آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | |||
دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 119-131 | ||||
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی | ||||
2. | اثرات اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n و 6-n جیرة غذایی بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال جوجههای گوشتی | |||
دوره 34، شماره 1، فروردین 1382 | ||||
ابوالقاسم گلیان؛ جلیل توکلی افشار؛ فریدون افتخار شاهرودی؛ جواد آرشامی؛ مهران ترکی | ||||
3. | اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجههای خونی مرغ های تخمگذار | |||
دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128 | ||||
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی | ||||
4. | اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی | |||
دوره 65، شماره 2، تیر 1389 | ||||
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی | ||||
5. | اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان | |||
دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 117-126 | ||||
سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا | ||||
6. | اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجههای گوشتی | |||
دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 369-377 | ||||
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد | ||||
7. | اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئینهای سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجههای گوشتی | |||
دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414 | ||||
بهمن نویدشاد | ||||
8. | اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب، کلسترول و تری گلیسرید در بافتهای انتخابی در جوجههای گوشتی | |||
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||||
علیرضا صفامهر؛ نعمت اله آقائی؛ سعید چگانی آذر | ||||
9. | اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزلآلای رنگینکمان طی نگهداری در دمای محیط | |||
دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-194 | ||||
نسا موسوی پور؛ صدیقه بابایی؛ اسکندر مقیمیپور؛ مرضیه موسوی نسب | ||||
10. | اثر مکمل کروممتیونین و منبع انرژی جیره بر تولید و قابلیت هضم مواد مغذی گاوهای هلشتاین در دورۀ قبل و بعد از زایش | |||
دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 107-115 | ||||
مهدی افتخاری؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو | ||||
11. | اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغالههای نر | |||
دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560 | ||||
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی | ||||
12. | اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخممرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار | |||
دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 539-552 | ||||
داریان شفیعی پور؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهدی زارعی | ||||
13. | اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی | |||
دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212 | ||||
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی | ||||
14. | اثر نوع مکمل چربی بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خون در دورۀ انتقال در گاو هلشتاین | |||
دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 245-255 | ||||
هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی | ||||
15. | استفاده از فانوس ماهیان به عنوان منبع تأمین اسیدهای چرب با کیفیت به منظور تولید صابون های مرطوب کننده بهداشتی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1401 | ||||
ملیکا ناظمی؛ سعید تمدنی جهرمی؛ رامین کریمزاده؛ کیوان اجلالی خانقاه؛ هادی غفاری | ||||
16. | بررسی اثر سطوح روغن ماهی و نسبت یونجه خشک به ذرت سیلو شده بر عملکرد گوساله های نر پرواری هلشتاین | |||
دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 217-223 | ||||
حسین ذکریا پور؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افنجانی | ||||
17. | تأثیر افزودن منابع مختلف اسیدهای چرب بر فراسنجههای تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط برونتنی | |||
دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-17 | ||||
حامد خلیل وندی بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی | ||||
18. | تأثیر جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی به وسیله روغن هسته انگور بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | |||
دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 148-160 | ||||
عباس زمانی؛ ابوذر معافی | ||||
19. | تاثیر روغن های کیلکا و کلزا بر عملکرد رشد مولدین استرلیاد (Acipenser ruthenus) | |||
دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 407-415 | ||||
سارا پورحسین سارمه؛ امیرهوشنگ بحری؛ بهرام فلاحتکار؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا سالارزاده | ||||
20. | مقایسه اثر اسیدهای چرب امگا-3 دریایی و گیاهی در تصحیح مقاومت به انسولین القا شده به وسیله اسیدهای چرب اشباع در آدیپوسیتهای کشت داده شده گاوی | |||
دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 99-106 | ||||
مهدی اسلامی زاد؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو | ||||
|