1.

Production of functional fermented camel milk with Anti-Helicobacter pylori activity

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 153-159
Yasaman Sadat Mostafavi؛ Maryam Salami؛ Massoud Amanlou؛ Maryam Moslehishad؛ Saeed Mirdamadi؛ Sepideh Moradi Marnilo

2.

Sustainable and cost-effective production of glutamic acid by Corynebacterium glutamicum PTCC 1532 from waste bread using enzymatic hydrolysis and microbial fermentation

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 تیر 1402
Amin Jafari Shad؛ Sayed Hadi Razavi؛ Faramarz Khodaiyan

3.

Utilization of Algal Consortium to Produce Biofuels and Byproducts For Reducing Pollution load

دوره 6، شماره 2، تیر 2020، صفحه 353-366
P. Singh؛ A. Srivastava؛ N. Srivastava؛ V. Sharma؛ D. Ghildyal؛ A. Upadhyay؛ P. Singh

4.

اثر کنجاله گلرنگ حاوی مکمل‌های میکروبی و آنزیمی بر عملکرد، کیفیت گوشت و ایمنی همورال بلدرچین ژاپنی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 601-611
شریفه قویدل حیدری؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

5.

اثر لاکتوباسیلوس فرمنتوم جداشده از ماست بر کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ ذرت با رطوبت بالا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 387-394
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده

6.

اثر منابع مختلف کربوهیدات بر بازدهی استفاده از خیساب مایع ذرت در جیره غذایی در شرایط برون‌تنی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 469-479
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی

7.

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی محیط

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 211-220
مهدیه سالاری؛ سید هادی رضوی

8.

ارزیابی ویژگی‌های بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون کنسروی

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 139-151
یوسف رضائی کلج؛ علی اصغر زینانلو؛ سید مهیار طاوسی؛ معصومه عمادپور

9.

بررسی اثر برخی گیاهان دارویی بر پارامترهای هضم شکمبه‏ای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 193-206
فاطمه نعمتی شیرزی؛ یوسف روزبهان؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ جواد رضائی

10.

بررسی تغییرات کمی و کیفی قندها طی فرآیند کنسرو تخمیری زیتون با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا

دوره 31، شماره 4، تیر 1379
شهرام دخانی؛ صمدصبوری هلستانی؛ رضا شکرانی

11.

بررسی قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی هسته خرمای خام و تخمیری و تأثیر آن‌ها بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 261-271
ناصر محمودنیا؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده؛ جواد بیات کوهسار

12.

بررسی هضم‏ پذیری و تخمیر جیره‏ های حاوی بخش‏های گوناگون درخت برهان (Albizia lebbeck) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 31-41
زینب یوسفی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور

13.

بررسی و مدل سازی کاهش قند، تولید بیواتانول و دی اکسید کربن در فرآیند تخمیر خرما

دوره 41، شماره 2، اسفند 1389، صفحه 121-246
مطهره واعظی زاده؛ احمد غضنفری مقدم؛ محمد حسن فولادی

14.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی

15.

تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه‌های تخمیر برون تنی شکمبه‌ای و عملکرد میش‌های شیرده

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 553-564
اعظم میرحیدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ پیروز شاکری

16.

تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 57-68
محمد داودی فر؛ منصور رضایی؛ محمد هاشمی

17.

تأثیر مواد پروتئینی تخمیرشده بر مقدار خوراک مصرفی، پروتئین لاشه، پرورش‌نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبورعسل اروپایی ( Apis mellifera)

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 345-350
عباس رضایی؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ محمد مرادی شهربابک؛ مهدی گنج خانلو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب