داودی فر, محمد, رضایی, منصور, هاشمی, محمد. (1399). تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی. , 51(1), 57-68. doi: 10.22059/ijas.2020.291281.653748
محمد داودی فر; منصور رضایی; محمد هاشمی. "تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی". , 51, 1, 1399, 57-68. doi: 10.22059/ijas.2020.291281.653748
داودی فر, محمد, رضایی, منصور, هاشمی, محمد. (1399). 'تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی', , 51(1), pp. 57-68. doi: 10.22059/ijas.2020.291281.653748
داودی فر, محمد, رضایی, منصور, هاشمی, محمد. تأثیر کنجاله کلزای تخمیری بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی، کانی شدن ‏استخوان درشت نی و خصوصیات روده جوجه‌های گوشتی. , 1399; 51(1): 57-68. doi: 10.22059/ijas.2020.291281.653748


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب