1.

اثر بذر غنی شده با (روی و منگنز ) بر عملکرد کیفی دو رقم گلرنگ پائیزه (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش خشکی

دوره 40، شماره 1، آذر 1388
حبیب اله شیروانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آریا دولت آبادیان

2.

اثر تنش خشکی و محلول‌پاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی

3.

اثر تنش کم آبی در مراحل انتهایی رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا ((Brassica napus L.

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 507-517
سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی اکبر صادقی نژاد؛ سیدعلی طباطبایی؛ کمال السادات اسیلان

4.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل‌ مغربی (Oenothera Biennis L.)

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند

5.

اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوساله‌های نر پرواری تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 209-221
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی

6.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-77
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی

7.

اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتی‌اکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 463-476
مهران تکه خلف؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ همایون فرهنگ فر

8.

اثر کود نیتروژن وآبیاری بر باروری ‹رشد، عملکرد دانه ومواد موثره ›کتان روغنی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1380
رضا امید بیگی؛ سیدمحمد فخر طباطبایی؛ تقی اکبری

9.

اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان

10.

ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه ‏طارم استان زنجان

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم

11.

ارزیابی تنوع نژادگان‌های امیدبخش گردو در استان کرمانشاه بر پایۀ ویژگی‌های روغن و تعیین همبستگی این ویژگی‌ها با برخی صفات ریختی و بوم‌شناختی گیاه

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 887-897
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی

12.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

13.

ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستانۀ برتر کلزا (Brassica napus L.)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 33-42
معرفت مصطفوی راد؛ مجید آزادمرزآبادی؛ سکینه فرجی

14.

ارزیابی مورفولوژیکی و بیوشیمیایی لاین‌های دابل هاپلوئید گیاه روغنی- داروئی کاملینا در شرایط اهواز

دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 15-25
الهه مفاخر؛ پیمان حسیبی؛ دانیال کهریزی؛ خسرو مهدی خانلو

15.

بررسی اثر تنش کم آبی بر عملکرد دانه و اسید های چرب روغن دانه هیبریدهای آفتابگردان

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 347-360
جهانفر دانشیان؛ فرناز شریعتی؛ نادیا صفوی فرد؛ عبداله حسنی

16.

بررسی تأثیر جیره‌های غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار تحت تنش فیزیولوژیک

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

17.

بررسی تأثیر محلول پاشی کود های مختلف نانو و آمینو اسید بر برخی ویژگی‌ های بیوشیمیایی دانه و عملکرد گیاه ذرت

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 237-252
حسین خوشوقتی؛ مهدی تاج بخش

18.

بررسی تغییرات بافت ماهی قره‌برون(Acipenser persicus)

دوره 4، شماره 0، اسفند 1387
سهراب معینی؛ مسعود هدایتی‌فرد

19.

بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه

دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1385
سید منصور سیدنژاد؛ آزاده نیرومند؛ افشین ابراهیم پور

20.

بررسی توان خود بازیابی ژنوتیپ های حساس و متحمل آفتابگردان بعد از اعمال تنش خشکی

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 19-33
نسرین اکبری؛ رضا درویش زاده

21.

تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغ‌های تخم گذار

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 321-333
سیده اسماء موسوی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی

22.

تأثیر اقلیم کازرون بر شاخص‌های کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری

دوره 41، شماره 1، تیر 1389
ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم

23.

تأثیر عناصر کم‌مصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 627-639
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی

24.

تأثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین ‌‌کمان انگشت قد ‌(Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 191-196
نعیمه سلیمی خورشیدی؛ سعید کیوان شکوه؛ امیرپرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ نعمت الله محمودی؛ احمد طهماسبی کهیانی

25.

تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیله‌ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب