تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,498 |
تعداد مقالات | 70,235 |
تعداد مشاهده مقاله | 123,453,591 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 96,679,357 |
1. | اثر بذر غنی شده با (روی و منگنز ) بر عملکرد کیفی دو رقم گلرنگ پائیزه (Carthamus tinctorius L.) تحت تنش خشکی | |||
دوره 40، شماره 1، آذر 1388 | ||||
حبیب اله شیروانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آریا دولت آبادیان | ||||
2. | اثر تنش خشکی و محلولپاشی نانو کلات آهن و اسید فولویک بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه دو رقم کنجد | |||
دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 231-243 | ||||
نیکی ایوبی زاده؛ قنبر لایی؛ مجید امینی دهقی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان بیدختی | ||||
3. | اثر تنش کم آبی در مراحل انتهایی رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا ((Brassica napus L. | |||
دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 507-517 | ||||
سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی اکبر صادقی نژاد؛ سیدعلی طباطبایی؛ کمال السادات اسیلان | ||||
4. | اثر رژیمهای مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل مغربی (Oenothera Biennis L.) | |||
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173 | ||||
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند | ||||
5. | اثر سطوح روغن ماهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب گوشت در گوسالههای نر پرواری تغذیهشده با جیرههای حاوی مقادیر مختلف یونجة خشک | |||
دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 209-221 | ||||
حسین ذکریاپور بهنمیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی | ||||
6. | اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجههای گوشتی | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-77 | ||||
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی | ||||
7. | اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتیاکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی | |||
دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 463-476 | ||||
مهران تکه خلف؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ همایون فرهنگ فر | ||||
8. | اثر کود نیتروژن وآبیاری بر باروری ‹رشد، عملکرد دانه ومواد موثره ›کتان روغنی | |||
دوره 32، شماره 1، فروردین 1380 | ||||
رضا امید بیگی؛ سیدمحمد فخر طباطبایی؛ تقی اکبری | ||||
9. | اثر نمک های کلسیمی اسیدهای چرب بر صفات تولیدی مرغان تخمگذار | |||
دوره 31، شماره 1، فروردین 1379 | ||||
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ هوشنگ لطف الهیان | ||||
10. | ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپهای امیدبخش زیتون در منطقه طارم استان زنجان | |||
دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949 | ||||
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم | ||||
11. | ارزیابی تنوع نژادگانهای امیدبخش گردو در استان کرمانشاه بر پایۀ ویژگیهای روغن و تعیین همبستگی این ویژگیها با برخی صفات ریختی و بومشناختی گیاه | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 887-897 | ||||
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی | ||||
12. | ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937 | ||||
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی | ||||
13. | ارزیابی صفات زراعی و عملکرد کیفی دانه در برخی ارقام زمستانۀ برتر کلزا (Brassica napus L.) | |||
دوره 1، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 33-42 | ||||
معرفت مصطفوی راد؛ مجید آزادمرزآبادی؛ سکینه فرجی | ||||
14. | ارزیابی مورفولوژیکی و بیوشیمیایی لاینهای دابل هاپلوئید گیاه روغنی- داروئی کاملینا در شرایط اهواز | |||
دوره 53، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 15-25 | ||||
الهه مفاخر؛ پیمان حسیبی؛ دانیال کهریزی؛ خسرو مهدی خانلو | ||||
15. | بررسی اثر تنش کم آبی بر عملکرد دانه و اسید های چرب روغن دانه هیبریدهای آفتابگردان | |||
دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 347-360 | ||||
جهانفر دانشیان؛ فرناز شریعتی؛ نادیا صفوی فرد؛ عبداله حسنی | ||||
16. | بررسی تأثیر جیرههای غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجههای خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخممرغ در مرغهای تخمگذار تحت تنش فیزیولوژیک | |||
دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407 | ||||
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده | ||||
17. | بررسی تأثیر محلول پاشی کود های مختلف نانو و آمینو اسید بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دانه و عملکرد گیاه ذرت | |||
دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 237-252 | ||||
حسین خوشوقتی؛ مهدی تاج بخش | ||||
18. | بررسی تغییرات بافت ماهی قرهبرون(Acipenser persicus) | |||
دوره 4، شماره 0، اسفند 1387 | ||||
سهراب معینی؛ مسعود هدایتیفرد | ||||
19. | بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه | |||
دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1385 | ||||
سید منصور سیدنژاد؛ آزاده نیرومند؛ افشین ابراهیم پور | ||||
20. | بررسی توان خود بازیابی ژنوتیپ های حساس و متحمل آفتابگردان بعد از اعمال تنش خشکی | |||
دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 19-33 | ||||
نسرین اکبری؛ رضا درویش زاده | ||||
21. | تأثیر استفاده از پسماند گیاهان دارویی در جیره های با نسبت های گوناگون اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 بر عملکرد مرغهای تخم گذار | |||
دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 321-333 | ||||
سیده اسماء موسوی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ احمد ریاسی؛ علی صادقی سفیدمزگی | ||||
22. | تأثیر اقلیم کازرون بر شاخصهای کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری | |||
دوره 41، شماره 1، تیر 1389 | ||||
ابوذر هاشم پور؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود بخشی؛ سمانه اسدی صنم | ||||
23. | تأثیر عناصر کممصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا | |||
دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 627-639 | ||||
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی | ||||
24. | تأثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) | |||
دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 191-196 | ||||
نعیمه سلیمی خورشیدی؛ سعید کیوان شکوه؛ امیرپرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ نعمت الله محمودی؛ احمد طهماسبی کهیانی | ||||
25. | تاثیر برطرف کردن رطوبت و روغن،قبل و بعد از سرخ کردن بر میزان جذب روغن و ارزش غذایی فیلهماهی کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) | |||
دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 229-240 | ||||
اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ سید میثم اشرفی | ||||
|