1.

antimicrobial effect of Cuminum Cyminum essential oil on Iranian white soft cheese in air and modified atmosphere packaging during refrigerated storage

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hasan Ghandomi Nasrabadi

2.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

3.

آنالیز ترکیب شیمیایی اندام‌های مختلف Ferula assa-foetida L. با استفاده از GC-MS

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 89-96
هاجر امینی؛ محمدرضا نقوی؛ مهرداد ایرانشاهی؛ نجمه یزدانفر؛ جابر نصیری

4.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

5.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

6.

اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667
سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی

7.

اثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze

دوره 41، شماره 2، شهریور 1389
رضا امیدبیگی؛ محمد محمودی سورستانی

8.

اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود بر رشد نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 26، شماره 3، مهر 1403، صفحه 645-667
بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ سمانه اسدی صنم؛ میثم انصاری

9.

اثر تنش شوری بر برخی عناصر معدنی و ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 127-139
سعید دوازده امامی؛ شکوفه انتشاری؛ مرضیه اله دادی؛ شهرام یاسمنی

10.

اثر تیمارهای کودی نیتروژن بر صفات عملکردی، درصد اسانس و مقدار نیتروژن ساقه و برگ زیره سبز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری در منطقه جنوب تهران

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 619-607
زینب کبری پیشوا؛ مجید امینی دهقی؛ امیر بستانی؛ امیرمحمد ناجی

11.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

12.

اثر سری‌های افزایشی در کشت مخلوط آفتابگردان و ریحان، تحت رژیم‌های آبیاری شور و شیرین بر عملکرد و شاخص سودمندی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 311-323
سارا نجفی؛ عیسی خمری؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده

13.

اثر شرایط کشت و روشهای مختلف خشک کردن، بر مدت زمان خشک شدن، میزان اسانس، خصوصیات رنگ و بار میکروبی گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 243-254
سعیده محتشمی؛ مصباح بابالار؛ سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی؛ محمدحسین میرجلیلی؛ جمانه ادیب

14.

اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیل‌آدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توت‌فرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion')

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 137-156
فرزاد عسگری؛ سپیده کلاته جاری؛ بابک متشرع زاده؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وریا ویسانی

15.

اثر کشندگی اسانس Ferula persica، Ferula assafoetida و Otostegia persica علیه کنه تارتن دولکه‌ای با کاربرد تکی و مخلوط

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 مهر 1403
جواد مولوی نافچی؛ فائزه باقری؛ محمدعلی اکرمی؛ فاطمه رؤف فرد

16.

اثر کمپوست زباله شهری بر عملکرد، درصد اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی سیاه‌دانه تحت شرایط تنش خشکی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 31-42
سیاوش آریافر؛ علیرضا سیروس مهر

17.

اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان در سطوح مختلف آبیاری

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 775-788
اسماعیل رضائی چیانه؛ جلال جلیلیان؛ ال ناز ابراهیمیان؛ سیدمحمد سیدی

18.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

19.

اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک‌اسید و جاسمونیک‌اسید بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و زراعی آویشن (.Thymus vulgaris L) در شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1359-1372
محمد نصری؛ زهرا کریمی؛ میثم اویسی؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا لاریجانی

20.

اثر محلول پاشی هیومیک‌اسید و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و فیتوشیمیایی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

دوره 26، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 423-438
مهدی طاهری اصغری؛ سید رضا میرعلیزاده فرد

21.

اثر نظام‌های مختلف تغذیه‌ای بر ویژگی‌های رویشی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد دانه تاتوره

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 869-888
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمد رضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده

22.

ارزیابی پاسخ به تنش کم‌آبی در اکوتیپ‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis subsp.daenensis) با استفاده از شاخص‌های تحمل تنش

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 563-573
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

23.

ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضد‌باکتریایی پونه (‏Mentha longifolia‏) جمع‌آوری‌شده از مناطق ‏مختلف لرستان

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 823-835
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور

24.

ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .(‌‌)Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصاره‌های آبی و الکلی

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 183-190
ابوالفضل کامکار؛ فهیمه توریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ نبی شریعتی فر

25.

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و میزان اسانس اکوتیپ‌های مختلف گونه‌های سالویا در جنوب غرب ایران

دوره 3، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 125-135
بهناز سعادت‌جو؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ کرامت الله سعیدی؛ حمزه علی شیرمردی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب