1.

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

2.

اثر سطوح مختلف ویتامین‌های E و Cبر کیفیت اسپرم رقیق‌شده قوچ تالشی در ذخیره‌سازی در دمای 5 درجه سانتیگراد

دوره 66، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 161-164
اردشیر محیط؛ مهرداد محمدی

3.

اثر عصاره برگ زیتون بر ذخیره‌سازی منی خروس

دوره 18، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 377-385
سید مونس جلالی کوهی خیلی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر

4.

اثر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم روی زمان ماندگاری ماهی کیلکا در سردخانه

دوره 37، شماره 7، تابستان 1385
سهراب معینی؛ مرضیه رحمانی

5.

بررسی اثرات حفاظتی آلفا توکوفرول، BSA و ویتامین C بر کیفیت اسپرم بز طی نگهداری در دمای پنج درجه سانتی گراد

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 841-852
آرش خردمند

6.

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

دوره 19، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

7.

بهبود ذخیره سازی اسپرم خروس با استفاده از اسانس الکلی رزماری

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 615-624
هانیه شفیق؛ ملک شاکری؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام؛ مهدی ژندی؛ مرتضی مقبلی

8.

پایدارسازی نوری خمیر کاغذ CMPرنگبری‌شده با پروکسید هیدروژن با استفاده از انواع بازدارنده‌ها

دوره 61، شماره 1، بهار 1388
محمد آزادفلاح؛ سیداحمد میرشکرایی؛ احمد جهان‌لتیباری؛ داود پارساپژوه

9.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

10.

تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)

دوره 72، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-11
احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ زینب حنایی کاشانی؛ طیبه عنایت غلامپور؛ ابراهیم مسعودی

11.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 آبان 1398
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن

12.

تاثیر غوطه وری در آب سرد و تکرار فعالیت سرعتی بر شاخص های آنتی اکسیدانی در مردان تمرین کرده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 اسفند 1396
سارا فرج نیا؛ محمدرضا کردی؛ فاطمه شب خیز

13.

تولید نانوژل کیتوزان و گالیک اسید و اثر آن در پایداری اکسیداسیونی سس مایونز حاوی روغن آفتابگردان

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 121-128
سودا احمدزاده؛ صدیف ازادمرد؛ هادی ولیزاده؛ سید هادی پیغمبردوست

14.

مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره الکلی و آبی برگ Vitis vinifera در شرایط آزمایشگاهی

دوره 73، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 165-171
مژگان صادقی افراکتی؛ ابوالفضل کامکار

15.

مطالعه واکنش های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چمن Poa pratensis L. رقم ‘Barimpala’ تحت تنش خشکی

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 329-340
مریم تاتاری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ نعمت اله اعتمادی؛ علی محمد احدی؛ سید اصغر موسوی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.